Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok arra,...

Ti hogy reagálnátok arra, hogyha kiderülne, hogy az anyukátoknak volt abortusza?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
10%

Nekem ez a magyarázat nagyon furcsa, hogy azt kell sajnálni aki abortuszra ment, mert hogy mennyi lelkierő kellett hozzá.

Kedveském, ahhoz kell igazi lelkierő amikor NEM kellene megtartani a babát, mert rohadtul nehéz lenne, de mégis megtartja utána végigkínlódni a napokat esetleg egyedülállóként. Ehhez kell lelkierő, nem ahhoz hogy besétál, kikapartatja a magzatot aztán hazamegy. Szerintem.

2015. jún. 16. 21:49
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is tudtam, de anyukám nem tudta, hogy tudom. Akkor mondta el, mikor sajnos én is ilyen helyzetbe kényszerültem. Én ledig akkor mondtam el neki, hogy végig tudtam. Annyi bántott, hogy nem lett testvérem, de egyébként tudom, hogy milyen szinten volt lelkileg megterhelő számára (is) így sose tudtam elítélni.
2015. jún. 16. 22:03
 23/53 anonim ***** válasza:
86%
Az én anyukámnak is volt. A két bátyám után, de még előttem. Akkor hunyt el apa anyukája, így nem akarták bevállalni a babát. Nekem ezt mondta. Rosszul érintett, főleg egy ilyen indokkal. De ha őt nem veteti el anya, akkor én most nagy valószínűséggel nem lennék.
2015. jún. 16. 22:03
 24/53 anonim ***** válasza:
28%
Utánam volt neki, nem tudja, hogy tudom. Régebben időnként átfutott rajtam, hogy milyen lehetett volna egy testvérrel felnőni, de leginkább azt sajnálom, hogy nem engem vetetett el.
2015. jún. 16. 22:17
 25/53 anonim ***** válasza:
78%
Az abortuszellenesek hitetik el azt, hogy ez mekkora lelkiteher! Ha oka van, akkor nem az. Sokkal nagyobb lelkiteher megszülni és látni, hogy éhezik vagy nyomorog. Ez bűn a gyerekkel szemben is.
2015. jún. 16. 22:23
 26/53 anonim ***** válasza:
66%
25: én is ezt hittem, de nem igaz. Hiába volt teljesen indokolt az abortusz (még 18 éves sem volt, egyikünknek sem volt jövedelme), az akkori barátnőm még 40 évesen, 3 gyerekes anyukaként is sírt amiatt a régi abortusz miatt. Néha nekem is eszembe jut, hogy van még egy gyerekem.
2015. jún. 16. 22:31
 27/53 anonim ***** válasza:
21%

Sajnálatos módon az én anyukámnak volt. Csalódtam akkor benne. Főképp hogy lett volna úgy egy öcsém/húgom. Nem tartotta meg.

Csalódás volt a számomra.

2015. jún. 16. 22:36
 28/53 anonim ***** válasza:
32%
#26: akkor másért sírt, csak ezt hozta fel indoklásul. Vagy csak szimplán nagyon kiegyensúlyozatlan személyiség. (most finoman fogalmaztam.)
2015. jún. 16. 22:52
 29/53 anonim ***** válasza:
52%

Ezt a nullázást nehéz lesz űberelni. A gyakorikérdések közönsége tisztelet a kivételnek - komplett idiótákból áll. A 26-ban leírom a saját konkrét tapasztalatom. Se többet se kevesebbet, minden kommentár nélkül, csak a puszta tények. Még jogos is lehetne a nullázás, hiszen nem közvetlenül a kérdésre válaszoltam. Csakhogy az eggyel feljebbi okfejtésre válasz, ami meg 100%. Hogy a francba lehet egyik hasznos a másik meg haszontalan?

Ha meg olyan hülye vagy, hogy neked csak az hasznos, ami a saját véleményed, még akkor is fel kellene benned merülni, hogy egy ténnyel nem lehet egyetérteni vagy nem egyetérteni. Ha egy ténnyel vitatkozol, akkor fordulj pszichiáterhez.

Ja igen, ez teljesen offtopic, úgyhogy ezt teljes joggal nullázod. De utána nézz magadba, ha másért nem, a saját érdekedben.

2015. jún. 16. 23:04
 30/53 anonim ***** válasza:
42%
28: Szerintem is kiegyensúlyozatlan, és másért is sírt (bár nem mondta, ez csak az én véleményem). De hogy más miatt is sírt, ez még nem törli hogy 25 év után is fáj neki. Ha nem fájna egyáltalán, akkor más jutna eszébe. Volna bőven miből választania. Ahogy nekem is fájt, amikor leírtam.
2015. jún. 16. 23:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!