Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok arra,...

Ti hogy reagálnátok arra, hogyha kiderülne, hogy az anyukátoknak volt abortusza?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
85%

Anyukámnak is volt, köztem és az öcsém között. Akkor épp nem álltak úgy a dolgok, hogy megtartsa.

Bírom az öcsémet, de egyedüli gyereknek jobb lenni, szerintem, így nem sajnáltam akkor sem.

27N

2015. jún. 17. 10:27
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy nem volt neki.

Másrészről viszont mivel a korosztályában ritka madár az, akinek nem volt - az ismerősei közül azt mondta, hogy akivel szóba került, mindenkinek volt! -, nem lepődnék meg rajta. Akkor még másképp fogták fel a kérdést, nem lelkiztek rajta annyit, mint ma.

2015. jún. 17. 11:42
 43/53 anonim ***** válasza:
100%
Volt neki, az o elete, az o dontese, en ettol nem szeretem ot kevesbe.
2015. jún. 17. 12:16
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
nem reagálnék sehogy sem. egyikünk sem abortuszellenes, és noha tudom, hogy nem volt neki, azt is tudom, hogy volt egy olyan életszakasza, ahol ha becsúszik, elvetette volna, és az lett volna a helyes döntés. attól pedig, amit néhány elvakult abortuszellenes nő leművel a kérdés alatt, az agyam eldobom. lehet nullázni, de csak ügyesen.
2015. jún. 17. 17:43
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Én tudtam róla.Kb 10 éves voltam.Tudtam mint tényt de nem fogtam fel igazán.Aztán 4 év múlva meghalt az anyukám és 10 év múlva felnőtt fejjel fogtam fel ,Hogy de jó hogy az a gyerek nem született meg!mILYEN ÉLETÜNK LETT VOLNA? 14 ÉVESEN NEVELHETTEM VOLNA A SAJÁT öcsémet(valahogy mindig úgy gondolok rá hogy fiú lett volna)Így is én vezettem a háztartást,apám alkoholba menekült.A gyerek anya nélkül nőtt volna fel én meg talán nem tudtam volna így iskolába járni.Remélem egyszer megismerhetem a mennyben vagy akárhol
2015. jún. 17. 19:54
 46/53 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is volt anno,de eszem ágában sincs filózni rajta! Már bocs,de az elég fura ha valaki 25 év után 3 gyerek mellett rí egy meg nem született baba miatt!Mégis mi a ráknak? Örüljön a gyerekeinek,az unokáinak,legyen boldog,ne generálja már magában a feszkót!
2015. jún. 17. 20:13
 47/53 anonim válasza:
100%

Egyszer elmondta anyukám, hogy köztem és a húgom között volt egy abortusza. Igaz neki azért volt, mert az orvosok nem vették észre, hogy terhes és így ment tüdőszűrőre.

Elmagyarázta, hogyha nem állt volna fent annak az esélye, hogy beteg gyerek születik, akkor megtartják, de nem így történt. Engem nem érintett sehogy sem, sőt ezért nem ítélem el őt mint ember vagy mint anya! Az aki fel van háborodva az miért is?

1:Biztos nem a semmiért történt ami történt.

2: Az Ő döntése volt s nem a tiéd!

3: Felfele nem bírálunk. Jól néznénk ki, hogyha a gyerek mondaná meg, hogy mit csinálhatunk és mit nem.

4: Ilyen helyzetbe minden nő kerülhet és higgyétek meg, hogy elég ezt feldolgozni és ezzel a teherrel élni.

És belegondolva... ha megszületik az a testvérem akkor meg a húgom nem lenne.

2015. jún. 18. 11:59
 48/53 anonim ***** válasza:
45%
Hát attól függ, hogy miért döntött az abortusz mellet. Ha egészségügyi okokból vagy azért, mert fiatal volt még nagyon és nem tudta volna tisztességesen felnevelni, stb, akkor megérteném és nem foglalkoznék vele különösebben. Ha viszont azért mert nem védekeztek és ezt használta volna megelőzésként, akkor nagyot csalódtam volna benne. :\
2015. jún. 18. 13:37
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Az ő dolga, biztos meg volt az ok, amiért ezt látta helyesnek.
2015. jún. 20. 23:17
 50/53 anonim ***** válasza:
100%

az enyemnek 2 is volt (legalabbis ennyi amirol tudok)

maganugy nem tartozik ram.

egyebkent en is cask azert szulettem meg mert akkoriban tilos volt az abortusz. ebbol se csinalt titkot elmondta amikor kb 9 eves voltam.

2015. jún. 21. 12:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!