Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti hogy reagálnátok arra,...

Ti hogy reagálnátok arra, hogyha kiderülne, hogy az anyukátoknak volt abortusza?

Figyelt kérdés
2015. jún. 16. 20:53
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
94%
Most őszintén, egy borzalmas testvéri kapcsolattal tojnék bele, mert lehet, hogy a másik megszületett testvérrel is kivételeztek volna velem szemben... lényeg a lényeg, én tudom, hogy milyen, amikor rossz a testvére az embernek, annál még a testvértelenség is jobb... és meglett volna az esélye még egy rossz testvérnek...
2015. jún. 16. 23:22
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Sehogyan, azért egy abortusz nem ritkaság manapság.
2015. jún. 16. 23:40
 33/53 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék, hogy nem engem kapartak ki belőle, aztán bevernék egy sört.
2015. jún. 16. 23:52
 34/53 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy nem reagaltam, volt ra megfelelo indoka, helyesen celekedett.
2015. jún. 17. 01:38
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Az enyémnek volt, megtaláltam régi orvosi papírjait, abból derült ki. Nem reagáltam rá sehogy, nem is mondtam meg neki, hogy tudom. Nem vagyok abortuszellenes, úgyhogy igazából nem érdekelt a dolog.
2015. jún. 17. 05:34
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok abortusz ellenes .Azt mondom van az ez élethelyzet amikor egy terhesség megszakítás a legésszerűbb ! Volt édesanyàmnak igen ,és nem törtem pàlcàt felette ,még akkor sem ha így megfosztott a testvér lehetőségétől ,mert egykeként nőttem fel .Megértettem ,hogy így döntöttek apummal ! Ugyanígy anyàm sem tört pàlcàt felettem ,amikor nekem volt terhességmegszakítàsom immàr felnőttként ,csalàdos asszonyként .
2015. jún. 17. 06:42
 37/53 anonim ***** válasza:
89%

Megkérdezném, hogy szeretne e róla beszélni, és meghallgatnám. Biztositanám arról, hogy szeretem, és mindig mellette fogok állni..

Már amennyiben jó viszonyom van az édesanyámmal.

Túlgondolni, hogy a testvérem lett volna.... Tök felesleges, mert megtörtént, kész.

Nem romantikus regényben élünk, hanem a valőságban, minek drámázni egy visszafordíthatatlan dolgon?

2015. jún. 17. 08:26
 38/53 anonim ***** válasza:
8%

Nyomorgni meg éhezni!! Ugyan már!!! Sétálj be egy kórházba és nézd végig kiken végeznek abortuszt. Vihogó tiniken, karrierista p-kon (ahol aztán tuti nem nyomorogna) meg felelőtlen embereken akin már harmadjára végzik el, mert lusta bevenni még azt az egy tablettát is....

NEm azok vetetik el, ahol éhezne a gyerek, de ez köztudott csak igy könnyebb megmagyaráznod magadnak.

2015. jún. 17. 08:58
 39/53 anonim ***** válasza:
87%
Kedves #38, most őszintén, mi közöd van ahhoz, hogy ki miért és hogyan dönt a terhessége sorsáról?
2015. jún. 17. 09:37
 40/53 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem miért kéne ebből akkora ügyet csinálni. Több ismerősömnek is volt, nem jókedvükből tették hanem szükségszerűségből. Ha nem ismerek minden körülményt milyen alapon mondanék bármit is? Lehet betegség, erőszak, anyagi és ezer meg egy oka hogy így döntött. Ez az én felém nyújtott támogatást nevelést és szeretetet nem teszi semmissé. Szóval kb egy vállrándítással letudnám.
2015. jún. 17. 09:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!