Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elrontjátok az ételt, a...

Ha elrontjátok az ételt, a párotok akkor is megeszi? Tudtotokra adja, hogy ez most rossz lett?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 13:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha elrontom pl a fűszerezést, vagy valaminek nem olyan lesz az állaga amilyennek lennie kéne, akkor előre szoktam neki szólni, h pl. Lehet h több sót raktam a levesbe mint kellett vna stb. Olyan 1x volt, hog a rizs ehetetlen lett, de kidobtam és gyorsan csináltam 1-1 adag másikat. De szokta mondani h ha nem találom el, de ilyen ritkán van. Volt h túlsütöttem húst, de azt is megette, max hozzáfűzi, h legközelebb azért ne süssem ennyi ideig, vagy h múltkor finomabb volt.
2015. jún. 10. 15:43
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ. Ha tényleg rossz lett, akkor nem eszi meg, de nem is várom el tőle, nincs sértődés. Ha picit elsóztam, vagy sok lett a fűszer, akkor megmondja, de azért megeszi. Nem rosszindulatúan mondja, csak szól, hogy ennyire azért ne legyek szerelmes :D btw: nálam mindenki csak jobb lehet, mert én semmit nem eszek meg, ami csak egy kicsit sem szimpatikus, vagy kóstolás után nem az én ízvilágom. Ez azért is ciki, mert amúgy is csak kevés dolgot eszek meg (pl húst egy kis száraz pulykamellet leszámítva egyáltalán nem), ha pedig vendégségbe megyünk, garantált a "külön neked készítettem" szituáció. 10-ből 9x pedig sajnos nem ízlik és ott kell hagynom. Gondolhatjátok milyen boldogság engem megetetni :D párom anyukája is mondja mindig, hogy "olcsó nő" vagyok, mert igazán egy forintjába nem kerül megetetnie engem.
2015. jún. 10. 16:06
 23/29 anonim ***** válasza:
45%

Igen, meg szokta mondani, de normális hangnemben, nem bántóan. De ha valami nem ízlik neki, akkor nem eszik belőle, és nem is várom el tőle, hogy szenvedve, undorogva legyűrje csak az én kedvemért.

Egyébként eddig kétszer fordult csak elő, hogy én magam is ehetetlennek ítéltem meg, amit csináltam. Ha meg valami olyasmit kívánok meg, amiről biztosan tudom, hogy nem szereti, akkor megfőzőm magamnak, neki meg valami mást, és ennyi.

2015. jún. 10. 19:43
 24/29 anonim ***** válasza:
76%

A Carbonara- ba mióta nem kell tejszín ? Nézd el nekem ,hogy nem a teljes receptet,hanem csak a hozzàvalóit mellékelem :Hozzávalók 4 személyre:

400 g spagetti

20 dkg bacon vagy kolozsvári szalonna

2 dl tejszín

4 tojássárgája

2 ek. olívaolaj

só, frissen őrölt fehér bors

Nyilvàn ez nem az eredeti recept ,de annak màr sok variànsa létezik ...

8 dkg reszelt sajt

2015. jún. 10. 20:55
 25/29 anonim ***** válasza:
47%

Soha nem kellett.

Szalonna, tojás, sajt.

2015. jún. 10. 22:58
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Neked nem édesmindegy hogy ki hogyan készíti el ? Nézz utàna ,van a tojàssal készült és a tejszines verzió ...mi az utóbbit favorizàljuk ,ahàny hàz annyi szokàs !!!
2015. jún. 11. 06:00
 27/29 anonim ***** válasza:

Jajj hagyjuk már ezt...

A tejszínes egy katyvalék, semmi köze a Carbonara-hoz.

Elhiszem, hogy neked ízlik, de attól még nem lesz Carbonara.

2015. jún. 11. 07:26
 28/29 anonim ***** válasza:
Látom provokálni akarsz .. Nem baj ! Csak ismételni tudom , ahány ház annyi szokás . Ne zavarjon az téged , ha nálunk tejszínes verzió fut Carbonara néven ! Én sem mondom senkinek hogy az igazi töltött káposzta édes káposztába van töltve , nem savanyítottba . Miért tenném ? Ki így - ki úgy szereti és készíti el ... Szép napot !
2015. jún. 11. 07:48
 29/29 anonim válasza:
ezt nem értem mért nem lehet megmondani oda állsz a párod elé és meg mondod hogy drágám ez szar lett :D
2015. jún. 27. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!