Ha elrontjátok az ételt, a párotok akkor is megeszi? Tudtotokra adja, hogy ez most rossz lett?
Volt már, hogy nem olyan jól sikerült a kaja, mint szokott, de nem olyan szinten szúrtam el, hogy rossz íze lett volna. Inkább az szokott lenni, hogy ő szeret kb. 5-6 féle ételt, én meg egy idő után megcsömörlöttem tőlük, mert állandóan ezt főztem, hogy a kedvében járjak. Most már néha van, hogy olyat főzök, amit megeszik, de csak olyan ímmel-ámmal, vagy külön főzök magamnak olyat, amit nem szeret, neki meg a szokásosak közül valamit. Olyankor van, hogy megkóstolja az enyémet is, de akkor is csak annyit mond, hogy jól sikerült, csak ő nem igazán szereti, pl. mert nincs benne hús (nem nagyon eszik meg olyan ételt, ami nem főképp húsból áll, vagy ha ez a hús ne adj' isten csirke, vagy pulykamell, mert ezeket sem szereti).
Olyat soha nem mond a főztömre, hogy rossz lett.
Meg szoktam kóstolni, mielőtt odaadom neki és szólok előre, ha nem túl jó. Általában akkor is megeszi, de előfordult már, hogy nem. Olyan is volt, hogy annyira elrontottam, hogy ment az egész a kukába.
Mostanában inkább ő főz, én csak egyszerűbb dolgokat, pl. tésztákat. Azt nehéz elrontani :)
Ha nagyon elrontom, azt én is felismerem, akkor màst eszünk, ha nem olyan vészes akkor is megmondja, de meg szokta enni, viszont mindig mondom neki hogy ha nem esik jol ne egye meg, de szerencsere annyira rossz meg nem lett hogy ne lehessen megenni :)
egyébként mindig őszinte véleményt vàrok tőle, néha együtt is szoktunk főzni, akkor is bevalljuk, hogy na... ezt jól elb*sztuk, kezdjük újra .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!