Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha elrontjátok az ételt, a...

Ha elrontjátok az ételt, a párotok akkor is megeszi? Tudtotokra adja, hogy ez most rossz lett?

Figyelt kérdés
2015. jún. 10. 13:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
nagyon rittkán fordul elo, hogy nem sikerul valami, akkor általában az új ételek fuszerezése (amit eloszor készítek, mediterrán konyha, stb.).. akkor annyit fuzok hozzá, hogy ez nem az év ebédje. jót mosolygunk rajta, de idáig még nem tortént meg, hogy valamit nem evett volna meg.
2015. jún. 10. 14:10
 12/29 anonim ***** válasza:
73%

Igen, szerintem fontos az őszinteség.

Így ha különösen megdícséri, akkor tanulsz belőle, hogy máskor is hasonlót csinálj .

Ha nem nagyon ízlik, akkor abból is tanulsz, hogy mit rontottál el.

Sajnos sok olyan recept is van a neten, amiben biztos vagyok benne, hogy senki nem próbálta ki, vagy elütés van benne így 10g van 10dkg helyett..vagy ilyesmi. ezért nekem is előfordult már, hogy nem lett jó, nem állt össze stb..

Az én párom egyedül arra allergiás, hogyha hajszál van a kajában. De ezt tökéletesen megértem, mindig összefogom a hajam és kötényt veszek fel.

2015. jún. 10. 14:15
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Meg szokta enni, max. megjegyzi, amit tapasztal, vagy javít rajta, pl. megsózza vagy hasonló. Ha új fűszert próbálok ki (pl. a megszokott helyett csak más márkát kapok) akkor előfordul, hogy íztelen vagy épp sósabb lesz a kelleténél, de általában kis adagokat főzök így akkor se lenne gond ha nem fogyna el. Csoda is lenne egyébként ha mindig egyformán jól sikerülne :)
2015. jún. 10. 14:20
 14/29 A kérdező kommentje:
Én kezdő háziasszony vagyok és így sajnos főleg rosszul esik ha kritizál. Főleg azért, mert ha az anyja rontja el a kaját, arra nem mond semmit.
2015. jún. 10. 14:20
 15/29 anonim ***** válasza:
85%
Megmondja ha szerinte nem találtam el, de olyan még nem volt, hogy ne evett volna belőle. A múltkor a próbapalacsintát 1db (amivel tesztelem a tésztát meg a serpenyőt) tettem félre mert szerinte túl olajos lett mire visszanéztem már nyoma se volt...
2015. jún. 10. 14:21
 16/29 anonim ***** válasza:
54%

Hú, de felforrt az agyvizem ezeket olvasva.

Megdicsér? Mint egy kutyát? Még kommentál?

Ha tudja jobban, lehet csinálni.

2015. jún. 10. 14:25
 17/29 anonim ***** válasza:
45%
Ha elrontom az ételt, akkor közösen javítunk rajta, párom viccesen megjegyzi, hogy szerelmes a szakács, ezért lett nyányós a rizs, vagy vagy sós a leves.
2015. jún. 10. 14:45
 18/29 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem tetszik neki, fözzön ő.

Kivagyok az ilyenektől, hogy az anyukája , hogy csinálta stb.

Én ha elrontok valamit szólok, hogy nem lett a legjobb, eddig még sosem volt, olyan, hogy kidobjuk, igaz belejöttem már a főzésbe nincs gond.

2015. jún. 10. 14:58
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
A férjem mesterien tud főzni , sok dologban engem is ő vezetett bele a kapcsolatunk elején a főzés rejtelmeibe , de bárkivel előfordulhat hogy nem úgy sikerül az adott étel mint vártuk . Férjem esetében egy ilyenről tudok mesélni :D , tudja hogy szeretem a Carbonara spagettit , annak idején is örömet akart vele szerezni , de véletlenül habtejszínt és nem főzőtejszínt tett bele . El tudjátok képzelni édeskésen milyen lett a végeredmény .. Hozta a párom gyönyörűen tálalva elém , én pedig becsülettel elfogyasztottam , ha már dolgozott vele pedig az ehetőtől igen távol állt :D A párom kezében a kanál megállt az első falat után .. Azóta is jót derülünk a történteken .Én is imádok főzni , mégis érthetetlen módon a világ legegyszerűbb dolgába tört bele a bicskám sokszor .. A tojásrántottába , amit elsóztam .. A férjem ennek ellenére több pohár víz kíséretében azért elfogyasztotta 😉.
2015. jún. 10. 15:13
 20/29 anonim ***** válasza:
61%
Érdekes lehetett az a Carbonara tekintve, hogy főzőtejszín sem kell bele.
2015. jún. 10. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!