Vannak itt olyanok akik nem köszöntenek anyák napját mert rossz a szülővel a kapcsolat?
Soha életemben nem tudtam szívből köszönteni senkit anyák napján, mert elváltak a szüleim, apunál maradtunk és egy idő után nem tartottuk anyuval a kapcsolatot, így elhidegült a viszonyunk. 27 évet vártam arra, hogy végre ünnepelhessem az anyák napját,...a másik oldalról. Még csak 5 éves lesz a kislányom, így még nem jutott neki eszébe felköszönteni, de sulival-angliában élünk-felköszöntött a múltkor-hamarabb ünneplik az anyáknapját. Majd akkor lesz igazi, ha neki jut eszébe, habár így nem is tudja, hogy holnap anyák napja, majd mondom neki, hogy tudjta, hogy mikor van.
Fáj arról a részről, hogy nem tudom felköszönteni az anyámat. De ő mint személy nem hiányzik, hanem a tény, hogy van egy anyám, az hiányzik és ilyenkor még jobban eszembe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!