Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?
A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)
A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.
Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.
Most viszont semmi nem jut eszembe.
A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.
Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?
Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "
Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P
(Bátyám 27 éves)
Szia.
Szerintem azt, hogy a bátyád barátnője hány éves és mennyit szoktak szexelni a bátyáddal, teljesen felesleges volt megemlíteni, mert ezek nem problémák!!!!!!!
Ha csak annyit írsz, hogy a bátyád barátnője kihasználja a testvéredet anyagilag és anyukádra kezet emelt, akkor sokkal értelmesebb válaszokat kaptál volna.
Ez a nő valóban nem illik a bátyádhoz, de nem azért, mert 12 évvel idősebb nála és mert szereti a szexet!!!!!
Hanem azért, mert leszedi őt pénzzel és majdnem megütötte anyukátokat!
Ha fel akarod világosítani a bátyádat, hogy szerintetek nem hozzávaló a nő, akkor ne klimaxos meg protézises célzásokkal állj elő, mert annak semmi értelme, hanem a nő tulajdonságaira hívd fel a figyelmét!
23/L
off:olyan bunkok vagytok negyvenes válaszolók!
KI MONDTA H TI VAGYTOK AZOK?KI?ő nem általánosította a dolgot.p_rasztok vagytok mind p_csák!
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!