Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék beszólni a...

Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?

Figyelt kérdés

A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)

A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.

Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.

Most viszont semmi nem jut eszembe.

A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.

Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?

Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "

Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P

(Bátyám 27 éves)

2010. febr. 27. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
92%
Ha a tesód szerelmes,akkor mondhatsz,amit akarsz,úgysem fog hallgatni rád.Legfeljebb még meg is haragszik.
2010. febr. 27. 21:05
 12/62 anonim ***** válasza:
71%

Én megértem. Ti talán szó nélkül néznétek, hogy egy idősebb nő lenyúlja pénzzel és kihasználja a saját testvéreteket?

Mondd nyugodtan neki, hogy adjon neki pénzt, úgyis csak annak örül. Hátha észbe kap.

2010. febr. 27. 21:05
 13/62 anonim ***** válasza:
66%

Az igaz, hogy a bátyád életébe beleszólni nem szép, de te viszont segíteni akarsz neki ezt megértem. Elég ocsmány egy ember lehet a bnője, 39 éves létére egy 12 évvel fiatalabb fiúval fizettet mindent. Ami tény, hogy a bátyád 27 éves felnőtt ember, rá kellene jönnie arra hogy mit művelnek vele.. magától. Ha ennyire a nő hatása alatt van akkor nem hiszem hogy most rá tudnád ébreszteni erre. Majd fog koppanni és akkor talán rájön hogy rossz úton van.

Amit tudnál neki mondani az az sztem hogy a nővel ugye nem tudna családot alapítani mert nem is akar, csak kihasználja, meg menopauza.. stb

2010. febr. 27. 21:11
 14/62 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy a bátyám mit gondol, vagy éppen mennyire szerelmes.

Nekem nem tűnik annak.

És igazából mégcsak nem is látom boldognak.

/Még tavaly meghalt a menyasszonya, azóta olyan "nemtörődömsemmivel" típus lett/

2010. febr. 27. 21:15
 15/62 anonim ***** válasza:
37%

+ ha tényleg be akarsz szólni én azt csinálnám hogy ha épp fasírtba vannak, vagy a bátyád mond vmi rosszat a bnőjére akkor hozzátenném h 'biztos menopauzás hőhullámok', de hidd el hogy egy beszólás nem sokat változtat ahogy előtte is írták mert lehet h rád haragudna.

Vagy érzéketlenül rákérdezhetnél hogy 'nem látod mennyire kihasznál?'

2010. febr. 27. 21:17
 16/62 anonim ***** válasza:
100%

És a nála 10 évvel fiatalabb lánnyal mi volt a baj?

Egyébként nem érdemes beszólnod,mert a bátyád nyilván észreveszi a cinizmust,és megharagszik rád.Attól hogy elejtesz egy poénos szöveget,még nem fogja otthagyni.

2010. febr. 27. 21:18
 17/62 A kérdező kommentje:

De csak azon gondolkozik el, mert az valahogy megüti a fülét.

Az a lány megcsalta.

2010. febr. 27. 21:19
 18/62 anonim ***** válasza:
95%

Kérdezd meg,hogy oké h a műkarmait vele fizetteti,de ő mit fizet neki?

Meg egyáltalán: nincs pénze műkörmökre?Akkor minek neki?

2010. febr. 27. 21:20
 19/62 anonim ***** válasza:
95%
Aha értem, szóval lehet hogy látja hogy kihasználják, de igazából lesz*rja? és annak ellenére hagyja hogy kihasználja, hogy nem is szereti szerinted? A szüleidnek meg kellene hívni a nőt egy családi ebédre, persze lehet hogy nem menne el, de ha elenne akkor kínos kérdéseket fel lehetne tenni hogy mikor lesz az esküvő stb. ha a bátyád látná hogy mennyire nem komoly a nő, akkor talán észrevenné...
2010. febr. 27. 21:24
 20/62 anonim ***** válasza:
87%
Basszus,előbb is írhattál volna részleteket,mert így már azért mást gondolok,mint legelőször.(3. válasz volt az enyém)Nem lehet egyszerű a bátyádnak,sajnálom a menyasszonya miatt.Szerintem ez sok mindent befolyásol.Talán ezt a nőt nem is veszi komolyan,tényleg csak izélésre kell neki.Gyakorlatilag fizet a szexért.
2010. febr. 27. 21:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!