Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek akkor ha a párom hazudik a volt barátnőjével kapcsolatban?
Én az exemmel mielőtt összejöttünk nagyon-nagyon jóban voltunk. Összejöttünk, és a jelenlegi párom tönkretette a kapcsolatunkat. Most is elég jó viszonyban vagyunk, bár hála a barátomnak, az exem bizalma megrengett bennem.
Ezért mostmár nem mondok el semmit erről a srácról a barátomnak, sokat beszélgetek vele, tudok a dolgairól, de ezt nem kötöm barátom orrára, mert megmutatta, hogy őt csak az érdekli, hogy ezt a fiút kiirtsa az életemből.
Nem tagadom, szeretem az a srácot, hogy hogy gőzöm nincs, de fontos számomra, hogy hogy alakul az élete. Ha a párom ezt nem tudja elfogadni, miközben tudta mikor összejött velem, nem tudok mit tenni. Szeretem páromat is, de annyit ártott ennek a szegény srácnak rajtam keresztül, hogy még egyszer nem adok neki esélyt arra, hogy ezt megtegye.
Én pl ezért titkolom, hogy sms-ezek, telefonálok, illetve chatelek az exemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!