Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kapcsolatban vagytok az exetekkel/exetek új barátnőjével, barátjával?
Évek óta egyiket sem láttam.Nem is kell,mert van bnőm.
Ha nem lenne és nagyon nőhiányban lennék,akkor esetleg összefutnék velük egy kóbor numerára a régi szép idők emlékére.
Én nem tartom velük a kapcsolatot, nem is hiányzik, hogy beszéljek velük. Az egyikük távkapcsolat volt 4 évig tartott, megcsalt a másikuk meg érzelmileg szegény, lelkisérült srác aki jól tudott udvarolni, az csak 3 hónapig tartott. Ha felvesznek közösségi oldalra ismerősnek visszajelölöm őket, ha felköszöntenek szülinapom vagy névnapom alkalmából akkor megköszönöm, de én ezt nem viszonozom. Végre most van egy igazi komoly kapcsolatom 3 éve élünk együtt.
25N
az előző fiúmmal alig jártunk, én szakitottam vele, mert a legjobb barátom volt, és én nem szerettem úgy mint ő engem, és nem akartam elvesziteni... aztán miután neki is megmondtam rájöttem hogy tévedtem:/ de addigra már azt hittem hogy utál, és mint utólag kiderült ő is ugyanezt rólam, úgyhogy kerültük egymást... én gyorsabban túltettem magam rajta, mint ő rajtam (elvileg még egy évvel az eset után is engem szeretett) nem sokat beszélünk azóta, de most mintha mégis kicsit jobban kijönnénk:)
a barátnőjéről meg annyit hogy jóban vagyok vele, de csak azután tudtam meg hogy volt köztük egyáltalán bármi is, miután már szakitottak >.<"
:D
Én nem tartom egy exemmel sem a kapcsolatot.
Lehet, hogy túl maradi a felfogásom, de felesleges lefutni ezeket a jópofi köröket. Akivel együtt voltam azt szerettem is, ebböl adódóan nem volt sok kapcsolatom, de annál tartalmasabbak és egy hosszabb idö után Nekem nem megy a barátság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!