Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?
A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)
A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.
Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.
Most viszont semmi nem jut eszembe.
A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.
Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?
Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "
Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P
(Bátyám 27 éves)
Akkor ideje lecserélni a fodrászt meg a kozmetikust.
Esetleg egy fiatal pasit kereni,aki mellett nem gondolják,hogy mindjárt 30 vagy.
24 éves vagyok.
És már elnézést, de én ismerem a bátyámat és én tudom, hogy min sértődik meg. Nekem sem az a célom, hogy minél jobban a földre taszítsam. Sőt! pont onnan szeretném felsegíteni.
Amúgy nem tudom hogy vagytok vele, de kicsit szomorúnak találom, hogy 43 válaszból 3 válaszolt a kérdésre, a többi csak oltás. Pedig senki nem tudja mi a helyzet a családunkban.
Azt meg még szomorúbbnak találom, hogy aki a kérdésre válaszolt, azt teljesen lepontozták.
/Köszönöm az értelmes választ. Azt a hármat/
Akkor egy értelmes válasz:
Mondjuk egy 20 éves lánynak szóljál be,már ha tudsz valami értelmeset,de egy 39 éves nőnek,ha beszólogatsz,azzal magadról állítasz ki szegénységi bizonyítványt.Meg anyádról,aki nem bírt megnevelni...
Hugi!
Fejezd be,eszméletlen ostoba és fárasztó vagy.
Keress már végre egy pasit magadnak(és lehetőleg ne üldözd el egy hónapon belül a butaságoddal),ne velem foglalkozz!
Bátyád.
10.44: a tegnapi 10.33-as kommentedben azt írtad h 39 vagy.. úgy is kellene viselkedni: bölcsebben mint egy 10 éves ;) ideje lenne felnőni.
most már látom hogy az itteni 'lelki' problémákat nem is igazán fogtad fel, szimplán magadból indultál ki ugyanis egy kiegyensúlyozott ember nem avval tölti az idejét h azokat oltogassa akik itt segítséget érnek.
10.44:Én a bátyja barátnője vagyok,ezt a bátyó üzeni neki.:-)
Mi is a problémád?
Egyébként meg úgy viselkedem,ahogy tetszik.
És tényleg poénos ez a huszonéves kiscsaj,aki nem bírja meg.....ni magát,ezért a bátyját nyaggatja.Lehet szerelmes belé?Elég beteges egyébként is,belefér mellé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!