Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?
A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)
A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.
Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.
Most viszont semmi nem jut eszembe.
A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.
Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?
Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "
Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P
(Bátyám 27 éves)
A bátyád felnőtt ember. A felnőttek döntenek az életükről, és viselik a döntésük következményét. Ettől felnőtt valaki, nem az életkorától.
Hagyd, hogy élje az életét. Tudom, meg vagy győződve róla, hogy jó tanácsot adsz, de ha a bátyád nem így látja, akkor majd megkapod, hogy tönkretetted az életét. Ha nem szólsz bele, csak magát okolhatja.
Tudom, szereted a bátyádat, de a szeretet nem azt jelenti, hogy azt kívánod neki, ami szerinted jó, hanem ami szerinte jó, ugyanis ez teszi őt boldoggá.
Nekem tetszik.
Egy ilyenre biztos felkapná a fejét :D.
És végre egy kérdésre válaszoló válasz :)
Ez még engem is sért.
(39 éves nő vagyok, NEM klimaxolok)!!
Egy kicsit furcsa, hogy ahogy a kérdező kapta a lehurrogó válaszokat, úgy állt elő újabb információkkal a nővel kapsolatban...
11:06
Akinek nem inge, ne vegye magára :)
És már írtam, hogy nem akarok ezzel senki mást megsérteni.
A plusz infokról meg csak annyit, hogy ha leírtam volna mindent a nőről, akkor senki nem olvassa el, így nem is válaszol.
Bár így is túl sokat írtam.. És mi lett belőle?! Eddig ketten válaszoltak normálisan a kérdésemre.
Jajj és még mindig tudnék írni a nőről. Pl egyszer fel akarta pofozni az anyukám, mert megtiltotta tesómnak, hogy kifizesse a kozmetikust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!