Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék beszólni a...

Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?

Figyelt kérdés

A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)

A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.

Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.

Most viszont semmi nem jut eszembe.

A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.

Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?

Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "

Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P

(Bátyám 27 éves)

2010. febr. 27. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%

A bátyád felnőtt ember. A felnőttek döntenek az életükről, és viselik a döntésük következményét. Ettől felnőtt valaki, nem az életkorától.

Hagyd, hogy élje az életét. Tudom, meg vagy győződve róla, hogy jó tanácsot adsz, de ha a bátyád nem így látja, akkor majd megkapod, hogy tönkretetted az életét. Ha nem szólsz bele, csak magát okolhatja.

Tudom, szereted a bátyádat, de a szeretet nem azt jelenti, hogy azt kívánod neki, ami szerinted jó, hanem ami szerinte jó, ugyanis ez teszi őt boldoggá.

2010. febr. 27. 21:30
 22/62 anonim ***** válasza:
100%
21.30nál a pont! De az is elképzelhető amit 21.29 ír, hogy tudja hogy a nőtől ő sem akar többet, olyan mintha fizetne a szexért.
2010. febr. 27. 21:34
 23/62 anonim ***** válasza:
74%
azt értem, hogy nem tetszik, neked, hogy kihasználja a tesódat, de a kora miért zavar? szerintem amig nem egy 12 évessel illetve nem egy 70 évessel kezd ki, addig nem zavaró a kor, ami meg a barátnőjét illeti, ha tényleg így van, egy erkölcstelen k....
2010. febr. 27. 21:44
 24/62 A kérdező kommentje:
Azt talán meg tudnám szokni, hogy ennyire idős (bár először nem tetszene, ahogy ebben az esetben sem), viszont ezt mégiscsak könnyebb "cikizni" a bátyám szemében, mint azt, hogy egy szexéhes nője van.
2010. febr. 27. 22:06
 25/62 anonim ***** válasza:
19%
valami klimaxxal kapcsolatos dolgot kene beszolni neki, pl vehetnel bratyo progeszteron kremet, tudod igy a klimax kornyeket, a nok mar nem nedvesednek annyira, vagy ilyesmi
2010. febr. 27. 22:40
 26/62 anonim ***** válasza:
87%
39 évesen kevesen klimaxolnak. Sokan akkor esnek teherbe. Hagyjátok már ezt a hülyeséget!
2010. febr. 27. 22:46
 27/62 A kérdező kommentje:

Nekem tetszik.

Egy ilyenre biztos felkapná a fejét :D.

És végre egy kérdésre válaszoló válasz :)

2010. febr. 27. 23:20
 28/62 anonim ***** válasza:
72%

Ez még engem is sért.

(39 éves nő vagyok, NEM klimaxolok)!!

Egy kicsit furcsa, hogy ahogy a kérdező kapta a lehurrogó válaszokat, úgy állt elő újabb információkkal a nővel kapsolatban...

2010. febr. 28. 11:06
 29/62 anonim ***** válasza:
26%
Én már láttam 40 körüli nőt klimaxolni, nem olyan ritka dolog ez. Az, meg hogy van aki akkor esik teherbe....nem mondok semmit.
2010. febr. 28. 13:44
 30/62 A kérdező kommentje:

11:06

Akinek nem inge, ne vegye magára :)

És már írtam, hogy nem akarok ezzel senki mást megsérteni.

A plusz infokról meg csak annyit, hogy ha leírtam volna mindent a nőről, akkor senki nem olvassa el, így nem is válaszol.

Bár így is túl sokat írtam.. És mi lett belőle?! Eddig ketten válaszoltak normálisan a kérdésemre.

Jajj és még mindig tudnék írni a nőről. Pl egyszer fel akarta pofozni az anyukám, mert megtiltotta tesómnak, hogy kifizesse a kozmetikust.

2010. febr. 28. 18:41
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!