Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék beszólni a...

Hogyan tudnék beszólni a bátyámnak a barátnőjével kapcsolatban, aki 12 évvel idősebb nála?

Figyelt kérdés

A tesóm valahogy soha nem talál korban hozzá illő partnert magának (illetve talál, csak az nem érdekli őt -.-)

A múltkor is egy 10 évvel fiatalabb lánnyal jött össze.

Ilyenkor elég egy-két jó beszólás, elgondolkozik, belátja, hogy igazam/zunk van és dobja a lányt.

Most viszont semmi nem jut eszembe.

A mostani lánynak (jajj, bocsánat: *asszonynak) most lesz a szülinapja és tesóm tőlem kérdezget, hogy mit vegyen ennek a drága hölgyeménynek.

Mit tudnék neki beszólni amivel rájönne, hogy nem hozzávaló ez a mostani párja?

Én gondoltam olyasmire is, hogy: "Pelenkát, mert ilyen korban már jól jöhet. Tudod, a vizelettartási problémák ... ;) "

Viszont ezt egy kicsit durvának tartom :P

(Bátyám 27 éves)

2010. febr. 27. 20:47
1 2 3 4 5 6 7
 31/62 anonim ***** válasza:
68%
kedves negyvenes holgyek, ezt ugyanugy kell ertelmezni, mint amikor egy szexelo tininek azt mondjatok, hogy ovodas, meg pelenkas stb, pedig nem is. ne hisztizzetek mar ezen.
2010. febr. 28. 22:29
 32/62 anonim ***** válasza:
65%
szerintem meg ne szólj bele a bátyád életébe! azt csinál amit akar és az ő élete! amugysem a kor számit! a véleményeget attol persze elmondhatod de amugy semmi közöd az életéhez már bocs!
2010. márc. 3. 20:28
 33/62 anonim ***** válasza:
62%
Kedves kérdező! Én 43 éves nő vagyok,és nem klimaxolok,sőt még pelenkát sem kell hordanom!Kész csoda nem de?Amúgy meg nem kellene beleavatkoznod a magánéletébe,vagy nállatok ez bevett szokás?Majd ha családot akar alapítani,akkor majd átgondolja ,hogy ki lessz érdemes gyermeke anyjának lenni! De ha őt szereti,akkor csak a beszólásaiddal magad ellen fogod fordítani,és ez a továbbiakban a károdra lehet! Ő bízik benned,azért kért tölled tanácsot,ne fordíts neki hátat,és gúnyos megjegyzéseket nem kell tenni! Inkább segíts neki!
2010. márc. 3. 21:08
 34/62 anonim ***** válasza:
76%
Úúú de megsértődtek itt a 40-es nők. Csak tudnám miért...szerintetek az nem sértő, amikor a tizenéveseket leóvodásozzátok? Bár sem tizenéves, sem negyvenes nem vagyok, de akkorsem illene megsértődni, nem nektek szólt be és a beszólásával sem titeket akart bántani.
2010. márc. 3. 21:09
 35/62 anonim válasza:
79%
A kérdező feltett egy kérdést, amit most nem minősítek. Ezek után megsértődött minden 30-as nő. Én is az vagyok. Nem sértődtem meg. De azt gondolom, hogy a 12 év nem olyan vészes még most. Akkor lesz kicsit gond, ha családot alapítanak és 20 év múlva lesz egy 47 éves férfi, meg egy 59 éves nagymamakorú nő. Kedves kérdező, támogasd a testvéredet, ne tégy keresztbe. A tiniknek sem szerencsés tiltó listát adni, hát még egy 20-asnak.
2010. márc. 3. 22:25
 36/62 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem rohadtul nincsen hozzá közöd, hogy a tesód kivel kavar.
2010. márc. 3. 22:30
 37/62 anonim ***** válasza:
84%

Én pl. nem szoktam "leóvodásozni" a tiniket, általában nagyon is jóban vagyok ezzel a korosztállyal, és teljes mértékig segítőkésznek érzem magam velük szemben...

De igenis sértő hülyeségeket hordtok össze a 40 körüli nőkről! Bepisilünk meg klimaxolunk? Meg már ne is szüljünk ekkor, mert egyeseknek erről is megvan a jóindulatú véleménye....:)) Tiszta röhej!

38 évesen a legjobb passzban vagyok, jól érzem magam a bőrömben, nem pisilek be, és szülni szeretnék. Na és???

2010. márc. 3. 23:33
 38/62 anonim ***** válasza:
100%

Én erre csak azt tudom mondani, amit anyámanak mondtam mikor beleokoskodott, hogy nem illik hozzám a tíz évvel fiatalabb barátnőm, és miért költök rá.

Semmi közöd hozzá az világ felnőtt ember, el tudja dönteni, hogy kivel akar lenni és kire/mire költi a pénzét, ahhoz se lenne közöd, ha fizetés napon kivenné az összeset és elégetné. Ha meg tényleg olyan bamba és idóta, hogy egy nő ezt megtudja vele csinálni, akkor a család meditáljon azon, hogy egy rakás szerencsétlenséggé nevelték, lehet jobbat tenne neki, ha békén hagynák már végre. Elvégre, mikor ilyennek nevelték, akkor is csak jót akartak neki.

2010. márc. 4. 01:05
 39/62 anonim ***** válasza:
100%
a világon*
2010. márc. 4. 01:05
 40/62 anonim ***** válasza:
100%
1:05-nek teljes mertekben igaza van.Amugy en sem vagyok 40 eves no, hnem csak 24, de nekem is az a velemenyem, hogy hagyd beken a tesodat.lehet, hogy nem is olyan gaz az a csaj, csak te nezed ilyen ellensegesen.Kulonben lehet h tevedek,de nekem valahogy az jon le, hogy neked senki sem lenne eleg jo...foglalkozz inkabb a sajat dolgaiddal.Egyebkent, ha csak a szex miatt lennenek egyutt, teged ez miert zavarna?Nyilvan a tesod is jol szorakozik vele az agyban, kulonben nem lenne vele.
2010. márc. 4. 01:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!