Mit gondoltok az Olívia névről? Mert a párommal ezen veszekedünk már 2 hete:-) úgyanis én ezt a nevet akarom adni a lányomnak és a férjem pedig nem.
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 17:32
21/24 anonim válasza:
Mindharom nev tetszik de a legjobb a Flora:)
22/24 anonim válasza:
Esetleg Olivia Flora vagy Flora Olivia(ez a vezetek nevtol fugg)
Az Olivia Izabella(vagy forditva) sztem mar kicsit sok lenne.
A mi fiunknak is ezert lett ket neve mert en Eriket akartam O meg Tibort(mert igy hivjak a kis egoistat:) es igy lett Erik Tibor.
Lanynal ugyanigy,en Bonitat akartam O Viktoriat ugy h ha lanyunk lesz a Bonita Viktoria nevet kapja.
Majd megirod h sikerult donteni:)?
23/24 anonim válasza:
wááá. Engem Olivia Flórának hívnak, mert a szüleim nem tudtak megegyezni. Ezért apum néha poénból Flórának hív, anyum meg Oliviának. Nincs egyik névvel sem bajom, sőt, tetszik.
24/24 anonim válasza:
teljesen mindegy, úgy is a férfi dönti el :) A férj megy a papírokért mikor hozzátok el a gyereket a kórházból és ott kérdezik meg, hogy milyen nevet írjanak be :) Nálunk a sotén így volt. :) Nekünk nehéz dolgunk volt, mert a terhesség 8. hónapjáig azt mondták, hogy kislány lesz. Aztán fiú lett :)relatív gyorsan kellett dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!