Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az Olívia...

Mit gondoltok az Olívia névről? Mert a párommal ezen veszekedünk már 2 hete:-) úgyanis én ezt a nevet akarom adni a lányomnak és a férjem pedig nem.

Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 17:32
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
ne válasszátok ha neki nem tetszik-.aztán hallgathatod h."én mondtam h.nekem nem tetszik.."
2010. febr. 27. 17:47
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lesz Olivia Flóra. Mind kettőtők "jól jár" és majd eldől melyk áll jobban a kicsinek meg ő melyket szereti! Szerintem ez jó megoldás lenne
2010. febr. 27. 17:47
 13/24 anonim ***** válasza:
66%
Popeye Csaját is igy hívják.
2010. febr. 27. 17:49
 14/24 anonim ***** válasza:
63%
sztem meg rakjátok egybe:D Flolívia:D:D
2010. febr. 27. 17:49
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
És ha nem Olívia csak Lívia.Sok függ azért a vezetéknévtől is.Nekem egyébként a Flóra nagyon tetszik.Az Izabella is szép csak kicsit hosszú.
2010. febr. 27. 17:50
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Az Olivi szép név, de a férjednek a névválasztása sokkal jobban tetszik. Az 5 hetes babámat Izabellának neveztük el. szerintem gyönyörű:-))

Ja a név is:-))

2010. febr. 27. 17:57
 17/24 anonim ***** válasza:
76%

izabella helyett miért nem bella? és úgy az olívia bella már tök jó :D

am nekem az olíviáról az olivabogyó jut eszembe, a flóráról a flóraszept, az izabelláról pedig egy idegesító lány xD bocsi .. :D

2010. febr. 27. 17:59
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

az Olívia nekem sem teccik a becézése miatt, mert ha Olinak becézik akkor nekem az Olivér jut róla eszembe

a Flóra viszont szerintem is szép név :) unokahugom is igyhivják :)

2010. febr. 27. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:
Szép a hangzása, csak szerintem kicsit komoly. Az Izabellának szép becenév az Iza, és az rövid is. A Flóra pedig olyan kis kedves, lágy, nagyon aranyos. :) A 2 neves megoldás szerintem is tökjó. Viszont a Bella névről nekem az Alkonyat jut eszembe, és attól rosszul vagyok. :S
2010. febr. 27. 18:15
 20/24 anonim ***** válasza:
Flora nem tetszik egyaltalan. Isabella szep nev. Igaz Mo-n ciganyosnak tartjak vagy kutya nevvel parositjak, angol nyelvteruleten kifejezetten szepnek talaljak. tortenelmi nev. Olivia is szep, bar Livia jobban tetszik. sok fugg vezeteknevtol.
2010. márc. 1. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!