Mit gondoltok az Olívia névről? Mert a párommal ezen veszekedünk már 2 hete:-) úgyanis én ezt a nevet akarom adni a lányomnak és a férjem pedig nem.
Figyelt kérdés
2010. febr. 27. 17:32
1/24 anonim válasza:
Nekem tetszik, de inkább próbáljatok olyat találni, ami mindkettőtök szerint szép.
3/24 anonim válasza:
Nekem a Popey barátnöje jut eszembe, de egyébként se tetszik.
4/24 anonim válasza:
Nem rossz mostaná ami nevek itt megjelennek ahoz képest szép és visszafogott! Párod milyen nevet szeretne?
6/24 anonim válasza:
Kémia tanáromat ugy hivják, a hideg is kiráz töle:D(bocsi)
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.!Férjem: Flórát szeretné vagy Izabellát. Egyszerűen nem tudunk megegyezni.:-))
2010. febr. 27. 17:44
8/24 anonim válasza:
Próbáld meg elképzelni, hogy mi lenne, ha a párod ragaszkodna egy olyan névhez, amit meg te ki nem állhatsz. Nem esne jól, igaz? És ellenállnál a végsőkig.
Inkább keressetek egy olyan nevet, amiben mindketten megegyeztek, még akor is, ha ez nem a te "álomneved", ami a legjobban tetszik neked.
9/24 anonim válasza:
Akkor már inkább Flóra, mint Izabella.
10/24 anonim válasza:
Pedig a Flóra nagyon szép:)) Mi a vezetéknév ha szabad megkérdeznem?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!