Férjemmel vitatkoztunk h van külön feladatuk a nőknek és külön a férfiaknak. Mondtam h manapság ilyen már nincs. Vélemények?
"Tenyleg nincs. Es most legyszi csereld le a kocsiban az olajat, javitsd .eg a csopogo csapot, furd fel a polcokat a szobaban, es fesd le az ablakkereteket. De nehogy megcsurogjon am a festek, tudod, higitasi arany! Ja, az ajto szigetelest is oldd meg valahogy, es elment az internet is, mert szetjott a koax kabel"
EZt minden héten csinálod? Ejjha! :D
Nincs ilyen, viszont vannak nőiesebb és férfiasabb jellegű munkák. De ez nem jelenti azt, hogy egyiket csak a férfi, másikat csak a nő csinálhatná, vagy hogy ne segíthetnének egymásnak.
A 9-es válaszoló meg eléggé mellétrafált, mert az olyasmi, hogy ablakkeret festése, meszelés, felénk inkább a "női" munkák közé tartoznak a háztartásban. Főleg mi, asszonykák festünk, meszelünk. :)
"Tenyleg nincs. Es most legyszi csereld le a kocsiban az olajat, javitsd .eg a csopogo csapot, furd fel a polcokat a szobaban, es fesd le az ablakkereteket. De nehogy megcsurogjon am a festek, tudod, higitasi arany! Ja, az ajto szigetelest is oldd meg valahogy, es elment az internet is, mert szetjott a koax kabel. "
-nincs kocsink, férj egyébként se ért hozzá, még jogsija sincs velem ellentétben
-csöpögő csaphoz nem ért, vízvezetékszerelőt hívunk. A tárcsázáshoz pedig nem kell farok.
-nincs fúrónk, így nem fúr egyikőnk se. Majd jön az asztalos.
-műanyag az ablakkeret, a konyhában meg én meszelek, ahogy édesanyám is mindig tette.
-ajtó szigetelés? Mitől nehéz felragasztani egy habcsíkot? A babra dolgokhoz egyébként is szerencsésebb a kisebb kezem. ;)
-nem koax, hanem optikai és én vagyok az informatikus, nem ő.
Tovább?
Egyébként általában ő cipekedik és nem kapom ki a szatyrot a kezéből, hiába bírnám el. Én mosogatok, ő porszívózik és viszi ki a szemetet, én pucolom a WC-t, ő sikálja a kádat, én metszem a szőlőt, ő szedi össze a kutyaszart, ő cipeli be a fát, de én gyújtok be....
de egyiket se azért, mert én vagyok a nő és ő a férfi, hanem mert így szoktuk meg, ezeket szeretjük jobban, és így jó nekünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!