Férjemmel vitatkoztunk h van külön feladatuk a nőknek és külön a férfiaknak. Mondtam h manapság ilyen már nincs. Vélemények?
Vannak férfiasabb és nőiesebb munkák is.
Nem azt mondom hogy csak te csináld, de ha őt is bevonod mindennaposan az ilyenekbe akkor te is segíts mondjuk szeneszsákot cipelni, fát vágni vagy épp cementet cipelni ha úgy van.
4-es,
"oké kérdező, akkor menj ki fát vágni baltával, meg betonozni,"
Bár nem a kérdező vagyok, de köszi, már megvolt.
Kérdező!
Ez mindig csak az adott pártól függ!
Én nem mentem volna hozzá olyanhoz, aki ezen vitázik, te megtetted.
Nekem nem is kell veszekednem a férjemmel, hogy ki mit csinál és ki mit csinálhat. Mindketten azt végezzük el, amit jobban tudunk és szeretünk, a nagyon utált házimunkát pedig felváltva végezzük, így nincs belőle vita.
Tenyleg nincs. Es most legyszi csereld le a kocsiban az olajat, javitsd .eg a csopogo csapot, furd fel a polcokat a szobaban, es fesd le az ablakkereteket. De nehogy megcsurogjon am a festek, tudod, higitasi arany! Ja, az ajto szigetelest is oldd meg valahogy, es elment az internet is, mert szetjott a koax kabel.
Nem azt mondom, hogy a porszivot nem foghatja meg apa, de hagyjuk .ar ezt a "fejben dol el" egyenlosdit, mert ugy hazugsag, ahogy van.
Talán mindenki építkezik, hogy cipelitek a cementes zsákokat?:D
Vagy állandóan szénnel fűtőtök? :D:D
Esetleg mindenki favágó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!