Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el, hogy elköltö...

Hogy érhetném el, hogy elköltözzön? Ti mit tennétek a helymben?

Figyelt kérdés

Élettársammal már több mint egy éve nagyon megromlott a kapcsolatunk. Nagyon sokszor átvert, hazudott nekem, és én újra és újra esélyt adtam neki, újra hittem az ígéreteinek, hogy megváltozik, de egyre nehezebb volt. Azért sem léptem ki, bár sokszor a határán voltam - mert van egy most 2,5 éves kisfiúnk, és miatta nem akartam szétszakítani a családot. Most 3 hete viszont megint hazudott, kijátszott, tönkretette az egész anyák napját, végigsírtam miatta megint több napot, és végképp megelégeltem ezt az életet.

Már a legutóbbi (októberi) majdnek elköltözök volt az utolsó utáni utáni utáni esély, és ezt nagyon jól tudta. Azóta már én sem tudtam úgy viszonyulni hozzá, ingerlékeny vagyok vele, nem vonzódom hozzá stb., lényeg a lényeg, hogy nem tudom elképzelni, hogy folytassuk ezt a kapcsolatot, és úgy érzem, tönkremegyek, ha így maradunk tovább.

A helyzet: ő sokkal jobban keres mint én. Jelenleg egy albérletben élünk, amit két éve vettünk ki, tehát a mostani albérletárakhoz képest sokkal kevesebbet fizetünk, a főbélő meg megígérte, hogy nem fogja emelni a közeljövőben. Én ezt még éppen tudnám fizetni egyedül is, de ugyanekkora (2 szobás) lakást, egy másikat a jelenlegi árak mellett nem tudnék fenntartani. Ő viszont bőven. Meg a kicsinek is jobb lenne, ha itt lenne a megszokott helyén.

Ő viszont nem hajlandó elköltözni, mert a fejébe vette, hogy akkor is "visszahódít", és nem fog innen elmenni. Nem tudom, mit lépjek. Szülőkhöz nemtudok menni, ez az egyetlen lehetőségem van, hogy itt maradunk a kicsivel. Viszont az állandó zaklatását sem tudom már elviselni, és nem érti meg, hogy nem tudok benne megbízni, a végtelenségig eltávolodtam tőle, és ha eddig 6 esélyt nem adtam, akkor egyet sem, és midnegyiket kijátszotta! Nem tudok hinni megint a nagy ígéreteinek.

Ti mit tennétek a helyemben?

2015. máj. 28. 09:58
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudsz visszamenni a szüleidhez a gyerekkel? Ott lenne segítséged is. Feltéve, ha megértenék, miért kellett házastárs nélkül gyereket erőltetni...
2015. máj. 29. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!