Szerintetek hogyan érhetném el, hogy elengedjen drága anyám?
Sziasztok. Anyukámról lenne szó. Lesz hamarosan egy koncert, amire nagyon szívesen elmennék, ingyenes, eddig meg is engedte, de nemrég jutott eszembe, hogy aznap lesz az iskolámnak gálája, amin sajnos én is résztveszek az osztályommal. Az egész "fellépésem" kb 2 perc, nagyon gáz amúgy az egész "koreográfia", anyám mégis hajlandó lenne pénzt áldozni, hogy megnézzen.
Mikor közöltem vele, hogy a koncertre mennék, azt hittem megértőbb lesz, de teljesen kiakadt ehelyett, az osztályfőnökömet igazából könnyebb lenne meggyőzni, mint anyám, pedig az ofőnek fontosabb az egész.
Kérlek titeket, SEGÍTSETEK nekem. Tényleg fontos lenne nekem ez a koncert... Mit mondhatnék anyukámnak, hogy mégis elengedjen?
Normális válaszokat kérek, előre is köszönöm. Írjatok minél, hamarabb, SOS a helyzet!!
Nézd, a véleményem kérdezted.
Anyád nem meggyőzhető, és igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!