Miért mosogat kézzel az anyám mikor vettem neki egy drága mosogatógépet?
lehet, nem tetszik a neki a gép színe...
Azt próbáltad már, hogy te mosogatsz el helyette és így próbálod kifejezni a szeretetedet, nem pedig drága cuccok megvásárlásával?
Miért nem kérdezed meg? Mármint az igazi indokot, nem a mondvacsinált - mert rászáradt a kaja - választ. Mindig is ilyen volt? Hogyan kezelted régebben?
Esetleg leülhetnétek, és együtt áttanulmányozhatnátok a leírását, hogy kell belepakolni, melyik gomb mire való...Először nagymamám sem volt elragadtatva, mikor édesanyám vett egyet, de ma már imádja. Leültünk, és minden megmutattunk neki, pedig ő is tud aztán elégedetlenkedni rendesen :)
Ő kérte? Nem.
Vettél neki valamit, amit nem is kért, és most az a baj, hogy nem használja.
Én is szoktam panaszkodni, hogy sok a házimunka, mégsem örülnék, ha a gyerekem fizetne egy bejárónőt.
Mellesleg a mosogatógép áramot is fogyaszt. Kell bele vízkőoldó, szagtalanító, szóval olcsóbb a kézi mosogatás.
Mert akármilyen hihetetlen, de a kézzel való mosogatás bármennyire is időigényes, sokkal jobb és alaposabb, mint a mosogatógép. Plusz a kézzel való mosogatás során annyi evőeszközt, tányért, stb. tudsz elmosogatni, amennyit akarsz, míg a mosogatógépbe csak korlátozott számban tudsz bepakolni és elég hosszú programok vannak rajta, szóval győzd kivárni, mire újabb programot indíthatsz.
Szóval lehet jó, meg kényelmes a mosogatógép, de van, hogy a kézi mosogatással többre mész.
Vagy mondjuk van pár darab dolog, amit el szeretnél mosogatni és arra meg úgy van vele az ember, hogy nem érdemes beindítani a gépet.
Szóval nem gondolnám, hogy megbántani akart vele, csak neki akkor az adott helyzetben úgy volt a jobb.
Szia! Nem tudom mennyire értesz a mosogatógéphez, de akkor leírom én miért utálom. 1. csomó mindent nem lehet beletenni, mert vagy szétreped, vagy a minta lekopik
2. ha zsíros edényt kell mosni, akkor előtte rendes MOSOGATÓBAN (csap, mosogatószer) el kell mosni. Nos ha már 'elő kell öblíteni' a mosogatógépbe, akkor olyan mindegy ha már el is mosom rendesen. Az meg úgy anyagilag sok, a legtöbb tányért, poharat kézzel kell elmosnom + előkel öblítenem a zsíros dolgokat. Egyáltalán nem éri meg, pénz és időpazarlás..részemről...sajnos erre már én is akkor jöttem rá, amikor megvettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!