Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha ilyen...

Mit szólnátok hozzá ha ilyen férjetek lenne?

Figyelt kérdés
El akarsz menni dolgozni,elég gagyi munkáról lenne szó kevés pénzért,semmi szabadidővel.Már minden lefixálva,papírok kitöltve,stb,és erre azt mondja a férjed,hogy nem engedi hogy ilyen car munkát csinálj,inkább ő dolgozik valamivel többet hogy mindent meg tudjon adni neked,inkább ne csinálj semmit,legalább fitt és üde feleség tudsz maradni a mindennapokban,nem egy lelkileg-testileg roncs a munka miatt.
2015. máj. 14. 21:53
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
Egyfelől örülnék. Másfelől nem szeretném, ha miattam meg ő menne tropára, mert kettőnk helyett is dolgozik. Szóval ha ő annyit keresne...könnyedén...amiből mindketten kényelmesen megélnénk, akkor oké. De ha szenvedve, látástól vakulásig kellene ezért dolgoznia...miközben én meg otthon várom őt frissen és üdén...hát nem. Akkor már inkább elmegyek egy vacak melóra én is.
2015. máj. 15. 13:29
 32/33 anonim ***** válasza:

Ha amúgy szeretném a munkát és valóban nem engedné, az nem esne jól.

De azért szerintem sokan itt nem tudják, milyen az igazán rossz munka.

Dolgoztam olyan helyen, hogy olyan nehéz volt, hogy napi szinten néhány óra után már szédelegtem és folyt a vér az orromból, holott elvileg egészségügyileg teljesen alkalmas voltam a munkára.

Ismerek olyan embert, akinek harmincvalahány éves korára már millió egy betegsége van, szinte azt lehet mondani, hogy levélszám szedi a fájdalomcsillapítókat, hogy egyáltalán végig tudja csinálni a napot. A munkahelyen meg sorozatban lesznek rosszul az emberek.

Azért ilyen esetekben bármelyikünkről lenne is szó, akár a férjemről, akár rólam, azért alaposan átbeszélnénk, hogy tényleg kenyérkérdés-e, vagy inkább egy ideig összébb tudjuk húzni a nadrágszíjat, mert lehet, tényleg az lesz a vége, hogy idejekorán búcsút vehetünk a másiktól.

Sok minden függvénye ez azért, nem olyan fekete és fehér, ahogy itt be van sokszor állítva.

2015. máj. 15. 13:35
 33/33 anonim ***** válasza:
62%

Közölném vele, hogy keressen mást. Amióta befejeztem az egyetemet dolgozok. Párom is így ismert meg, nekünk az a természetes, hogy dolgozunk. Ugyanaz a végzettségünk btw. Amúgy jól keresek, úgyhogy hülye lenne azt mondani, hogy maradjak otthon. A hideg ráz a gondolara, hogy semmi felelősségem csak otthon lébecolok és legyek üde. Gyerek még nincs a háztartást közösen vezetjük amúgy se sok mert egy 3 szobás lakásban vagyunk munka mellett mozgunk és ki is mozdulunk főzni is rendszeresen főzök. Amúgy ha a férjed szerint a munka miatt az ember testi-lelki roncs lesz az rá nem vonatkozik?

Kérdező, te tudod neked mi a jó. Ha maradnál és nem terheli nagyon a kasszát a kereset kiesésed maradj. Bár a kitartottságnak is megvannak az árnyoldalai.

2015. máj. 15. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!