Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha ilyen...

Mit szólnátok hozzá ha ilyen férjetek lenne?

Figyelt kérdés
El akarsz menni dolgozni,elég gagyi munkáról lenne szó kevés pénzért,semmi szabadidővel.Már minden lefixálva,papírok kitöltve,stb,és erre azt mondja a férjed,hogy nem engedi hogy ilyen car munkát csinálj,inkább ő dolgozik valamivel többet hogy mindent meg tudjon adni neked,inkább ne csinálj semmit,legalább fitt és üde feleség tudsz maradni a mindennapokban,nem egy lelkileg-testileg roncs a munka miatt.
2015. máj. 14. 21:53
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
33%

Nem nézem le őket. Csak sajnálom őket, hogy ezt kell csinálnia napi 8-12 órát. Nem mondtam hogy haszontalan, csak nem embernek való munka, simán lehet rá egy programot és egy gépet tervezni. Valamint azt is mondtam hogy ideiglenesen, pár hónapig elmegy.

Sőt, azt is mondtam hogy szívesen segítenék ez esetben a párom álmait valóra váltani inkább (álom alatt gondolom saját kis üzletet, kávézót, valami projektet értesz), csak ne kelljen ilyen munkát végeznie. A pincér határeset. Az legalább valamiféle valós tapasztalatot nyújt.

29/F

2015. máj. 14. 23:45
 22/33 anonim ***** válasza:
50%

Elbeszélünk egymás mellett :) A cipőt lehet úgy is készíteni, meg a gyümölcsöt is. Én csak azt mondtam az is lehet alkotó/kreatív tevékenység, nem kell feltétlenül diploma. A soron végzett munka továbbra sem ilyen.

29/F

2015. máj. 14. 23:48
 23/33 anonim ***** válasza:
22%

"A soron végzett munka továbbra sem ilyen. "

ez így van.

2015. máj. 15. 00:00
 24/33 anonim ***** válasza:
Már megint te, és a 'car' problémáid...
2015. máj. 15. 01:53
 25/33 anonim ***** válasza:
51%
A sérved miatt úgysem tudsz kikelni az ágyból, meg pár napja még terhes is voltál, akinek lenőtt a haja és 4 hónapja nem voltál fodrásznál, meghíztál, májfoltos a fejed...meg hasonló dolgok miatt sírtál. Most meg már fitt és üde vagy?? Milyen érdekes...
2015. máj. 15. 01:58
 26/33 anonim ***** válasza:
álmodik a nyomor
2015. máj. 15. 02:14
 27/33 A kérdező kommentje:
24-es,meg még valaki : nem én raktam fel a másik kérdést ... tudhatnátok hogy sokan így írják hogy car,mert létezik trágárságszűrő is az oldalon.
2015. máj. 15. 06:49
 28/33 anonim ***** válasza:
Igen, létezik trágárságszűrő, amit sokféleképp ki lehet kerülni. De ezt a 'carozást' nem eddig csak abban a kérdésben olvastam. Meg talán még 1ben.
2015. máj. 15. 07:03
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

amit a 29 éves férfi írt, az szerintem is szomorú.

mondjuk én egyetemet végeztem, de valamennyi időre rákényszerültem, hogy robot munkát végezzek. rossz ilyen véleményt olvasni, hogy valaki ezt lenézi.

szerintem azt kell lenézni, aki nem akar dolgozni. azt meg kell becsülni, aki legalább a rossz munkát elvállalja. legalább csinál valamit. egyébként szinte minden munkából lehet valamit tanulni, és el tudom képzelni, hogy pl. egy pénztáros szereti, amit csinál, mert sok emberrel találkozik.

akár egy gyárban is lehet szeretni dolgozni, ha nem hajtják ki az ember belét.

sok helyen megbecsülik, ha bármiféle munka akad. munka mellett még mindig lehet fejlődni valamiben.

másrészt én irodában is sokat dolgoztam, és egy idő után ott is eljön a pillanat, hogy robottá vagy rutinná válik a dolog. nyilván lehet váltani ott is, de igen kevés az a munkahely, ahol olyan sok értékeset lehet tanulni, ami ideális lenne.

na mindegy, szóval a lényeg, hogy engem elszomorított az a vélemény.

2015. máj. 15. 08:37
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező: elvállalnám a munkát, a férjem akármit is mond! És tudod miért? Mert az évek telnek és ha nem dolgoztál, nem lesz nyugdíjad,max a minimum illetve ha idős korodban özvegy leszel,özvegyi nyugdíj.

A saját érdekedben menj el dolgozni.A tudat, hogy dolgozol, hihetetlen jó érzés lesz.Persze egy idő után,mikor rájössz, hogy kihasználnak,kevés a pénz, még esetleg motivációd is lesz arra, hogy később többet keress.

Jó, ha van saját kereseted is, és nem a férjed ad mindent.

2015. máj. 15. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!