Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok hozzá ha ilyen...

Mit szólnátok hozzá ha ilyen férjetek lenne?

Figyelt kérdés
El akarsz menni dolgozni,elég gagyi munkáról lenne szó kevés pénzért,semmi szabadidővel.Már minden lefixálva,papírok kitöltve,stb,és erre azt mondja a férjed,hogy nem engedi hogy ilyen car munkát csinálj,inkább ő dolgozik valamivel többet hogy mindent meg tudjon adni neked,inkább ne csinálj semmit,legalább fitt és üde feleség tudsz maradni a mindennapokban,nem egy lelkileg-testileg roncs a munka miatt.
2015. máj. 14. 21:53
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ez semmi jót nem jelent. Olyan, mintha csak egy háziállatkát akarna otthon. persze nagyon kedvesnek tűnik, meg minden, de ha igazán azt akarná, hogy boldog legyél, akkor motiválna, hogy fejleszd magad, tanulj, nyiss emberek felé és találj valami jó munkát.
2015. máj. 14. 22:41
 12/33 anonim ***** válasza:
27%

Én férfi vagyok és bár nincs párom most de a következő a véleményem:

Ha a feleségem, barátnőm valami értelmetlen munkát akarna végezni annak nem örülnék. Pl. a soron akarna dolgozni, takarítani vagy pénztáros lenni valami multinál.

Hiszem, hogy csak annak a munkának van értelme ahol az ember tanul és fejlődik. A robot munkának nem látom értelmét és nem tudnék egy olyan nővel élni aki ilyet végez.

Ha kell akkor finanszíroznám a tanulmányait egy egyetemen, csak valami értelmeset csináljon.

Egyéb esetben nem egymást keressük és elválnának az útjaink.

29/F

2015. máj. 14. 22:47
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
nekem ilyet mondott az exvőlegényem, csak épp külföldi állást illetően, így nem vállaltam el, de később meg ő ment ki én maradjak...a vége az lett, hogy az euros fizetéseivel el kezdett lenézni engem és szakított..
2015. máj. 14. 22:54
 14/33 anonim ***** válasza:
91%
12-es, azért érdekes vagy. Ha nem lennének gyártósori munkások autóra, cipőre, stb. nem lennének bolti eladók, illetve egyéb ilyen munkások akiket mondhatni hogy lenézel, akkor számodra se lenne ilyen jó világ, hogy értelmes (????) munkát tudsz végezni. Vagy szerinted a zöldség, gyümölcs, autó, ruházat, tisztálkodó szerek stb csak úgy megteremnek maguktól?
2015. máj. 14. 22:59
 15/33 anonim ***** válasza:
98%

"A robot munkának nem látom értelmét és nem tudnék egy olyan nővel élni aki ilyet végez. "

Mi a robotmunka? Egy könyvelő, programozó, tanár is ugyanúgy érzi néha, hogy robotmunkát végez, és egy bolti eladó is találhat szépséget a munkájában. Az utcaseprő is.

Korlátolt vagy. Ez nekem jobban számíz, mint hogy milyen munkát végez valaki.

2015. máj. 14. 23:10
 16/33 anonim ***** válasza:
29%

Félreértettél nem nézem le. Nekem szükségem van arra, hogy a munka során folyamatosan új ingerek érjenek és új ismereteket szerezzek. És nem tudnék olyan társat elképzelni akinek erre nincs igénye.

És nem jó példákat hoztál fel, mert pl aki gyümölcsöt termel az igenis hasznos, értelmes tevékenység. A gazdálkodáshoz, termeléshez tudás kell és szakértelem.

Ugyanez aki cipőket gyárt, az is egy mesterség amit lehet jól vagy rosszul csinálni, évekig tökéletesíteni.

Ellenben egy pénztáros aki vonalkódokat huzigál le az 10 év múlva is ugyanúgy vonalkódokat huzigál le. Aki felmos egy suli budijában minden nap akkor 10 év múlva is ugyanúgy fog felmosni. Én speciel ezekre gondoltam, ezeknek nem látom értelmét, csak max annyi időre amíg a keresetéből az illető kitanul valami normális szakmát.

29/F

2015. máj. 14. 23:13
 17/33 anonim ***** válasza:
90%

Egy pénztáros ha hiszed ha nem, sok gyors kódot tanul meg erre-arra amivel fejlesztheti a memóriáját akár, na meg van aki kasszás és szereti (ismerek ilyet) mert szeret nap mint nap annyi sok emberrel találkozni, stb. Egy egyszerű gyárban is fejlődhet az ember gyorsaságban és kézügyességben amit aztán hasznosíthat máshol is.

Na mindegy, korlátolt vagy és kész.

2015. máj. 14. 23:17
 18/33 anonim ***** válasza:
Jaj, már megint a "car"-os nő!! Ez is Te voltál, igaz? http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__hazass..
2015. máj. 14. 23:21
 19/33 anonim ***** válasza:
83%

Szóval mert én vonalkódot csipogok le, én egy mihaszna droid vagyok?

Képzeld el, vannak gondolataim, el is szoktam merülni bennük, munka közben is akár.

Olvasok, értelmes filmeket nézek, vannak terveim, érzéseim, és akár hiszed akár nem, bizonyos szintig szerintem művelt is vagyok.

Mit hiszel te az eladókról? Tipikus lenéző viselkedés, hidd el kiszúrjuk az ilyen vevőket. Remélem a pincérek előtt nem ekkora a szád, mert lehet már köptek az ételedbe!

Szégyelld magad!

2015. máj. 14. 23:37
 20/33 anonim ***** válasza:
85%

És nem jó példákat hoztál fel, mert pl aki gyümölcsöt termel az igenis hasznos, értelmes tevékenység. A gazdálkodáshoz, termeléshez tudás kell és szakértelem.

Ugyanez aki cipőket gyárt, az is egy mesterség amit lehet jól vagy rosszul csinálni, évekig tökéletesíteni.

Butuska. Mit hiszel hogy a cipőt amit hordasz egy cukimuki öreg suszterka rakja össze? Nagy fenéket :D gyársoron, aprópénzért azért hogy az embereknek legyen mit felvenni. Zöldség,gyümölcstermesztés dettó... :D mit hiszel hogy a csodás meleg nap érleli a termést és a vidám boldog munkások örömmel szedik le? :D hallottál arról a szóról hogy melegház, fólia stb? rettenet buta vagy

2015. máj. 14. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!