Tedd a szívedre a kezed, tényleg SOHA nem olvasnál bele a párod levelezésébe, sms üzeneteibe stb?
Annyit lehet olvasni ,hogy írjàk itt a kérdezőnek ... " én soha nem olvasnék bele a levelezésébe ! "
Tényleg ??? .. Ha meg lenne nyitva ,szó nélkül kilépnél ,eszedbe sem jutna egy pillanatra sem ,hogy bele olvass ? Nem is feltétlen a bizalmatlansàg miatt ,hanem a kívàncsisàg miatt ..
Amikor még fiatal házasok voltunk,még nem volt email, sms. Most sokszor megmutatjuk egymásnak a levelünket, van amit közösen válaszolunk meg.
Keresgélni nem szoktam, ha otthagyunk valamit, megkérdezzük egymást fontos-e maradjon-e, vagy kiléptethetjük.
Igaz ennyi év alatt(24) vagy van bizalom, vagy ha lett volna ok keresgélni,már nem lennénk együtt.
26-os, Te értetted félre amit írtam.
Ahogy látom mindketten kb uazon a vonalon vagyunk csak máshonnan közelítettük.
Egyszerűbben írva, ahogy többen is fogalmaztak, akinek nincs vaj a füle mögött az mitől fél? Ha már valamit titkolni akar a társa előtt vmit (leszámítva pl. egy meglepetést :) ) az rég rossz.
De ez annyira brazilsorozatos hozzáállás, hogy biztos van titkolnivalód. Mert a Katherine Heigl a filmben is megmutatja, és az az igazi szerelem, ahol mindent megmutatsz.
Nincs titkolnivalóm. Van, aki így lett nevelve. Nekem anyukám is mindig mondta, hogy "kiveszem az ellenőrződ a táskádból", a tesómmal is úgy lettünk nevelve, hogy szólt nekem, hogy "bemegyek a szobádba x könyvért". Vagy ha nagyon nem találtunk valamit, szóltunk, hogy "nem akarok kutakodni, légyszíves keresd meg nekem".
Én akkor is kellemetlenül érzem magam, ha megkérnek, hogy vedd ki a telefonom, mert csőlátásom van, és gyűlölök a más cuccában kutakodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!