Tedd a szívedre a kezed, tényleg SOHA nem olvasnál bele a párod levelezésébe, sms üzeneteibe stb?
Annyit lehet olvasni ,hogy írjàk itt a kérdezőnek ... " én soha nem olvasnék bele a levelezésébe ! "
Tényleg ??? .. Ha meg lenne nyitva ,szó nélkül kilépnél ,eszedbe sem jutna egy pillanatra sem ,hogy bele olvass ? Nem is feltétlen a bizalmatlansàg miatt ,hanem a kívàncsisàg miatt ..
Nem, ha meg van nyitva, akkor sem, mert engem is nagyon dühít ha bárki beleolvasna a levelezésembe, telefonomba.
Tini koromban elolvasták a leveleimet, kutakodtak a holmimban, akkor megfogadtam, hogy én soha nem teszek majd ilyet senkivel, szerencsére nincs is igényem rá, nem vagyok annyira kíváncsi, hogy mást megbántsak.
Dehogynem, ahányszor megmutatja, ami rám is tartozik! Ez már több tucat alkalom volt eddig.
Amúgy tudom a belépőkódját (megmondta szükség esetére), de még sosem használtam. És igen, volt, amikor meg volt nyitva, és egy pillantás nélkül kiléptem. A kíváncsiságomat a kérdés-válasz metódussal szoktam kielégíteni. Szóval kételkedhetsz ahogy akarsz, de nem, nem nézek bele sem a párom, sem más levelezésébe illetéktelenül.
Volt, akim lebukott.
Jelenleg ő tudja az én kódom, de nem nézegeti, csak ritkán. Én meg, ha valami érdekel, kérem, hogy mutassa meg.
Ha ilyen van alapból nem néznék bele, de aktuálisan mérlegelek és döntök.
De tényleg az szerintetek a nagyobb gáz, hogy belenéz-e a "párod" vagy sem? Sztem inkább az hogy ez problèma a másik félnek. Nálam az a normális, hogy bízom a páromban, így ameddig a PÁROM azt néz meg amit csak akar!!!
Az gondolkodjon inkább, aki ez felháborít, hogy vajon miért teszi, hiszen ha nincs mit titkolni akár el is mondhatnám....
Lehetne még ragozni, sztem ez a háttere, a lényeg, egyébként meg mindenkinek szoc joga eldönteni neki mi fér bele és mi nem...,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!