Tedd a szívedre a kezed, tényleg SOHA nem olvasnál bele a párod levelezésébe, sms üzeneteibe stb?
Annyit lehet olvasni ,hogy írjàk itt a kérdezőnek ... " én soha nem olvasnék bele a levelezésébe ! "
Tényleg ??? .. Ha meg lenne nyitva ,szó nélkül kilépnél ,eszedbe sem jutna egy pillanatra sem ,hogy bele olvass ? Nem is feltétlen a bizalmatlansàg miatt ,hanem a kívàncsisàg miatt ..
Soha, egyszer tettem meg véletlenül, belépve maradt, én be akartam lépni a sajátoméba és egyből az ő fiókját hozta be, azonnal ki is léptem...
Furcsa? He?
De! Nagyon kivancsi termeszet vagyok, es ez nem egy pozitiv tulajdonsag.
Most randizok egy sraccal, de mar ugy kezdtem, hogy elottem ne hagyjon nyitva semmit, telot mindig vigte magaval :D
Én nyugodt szívvel beleolvashatok, ha akarok. Néha meg is teszem, pl. ha alszik és kap egy üzenetet, megnézem, hogy fontos-e, felkeltsem-e miatta (előfordult már, hogy az volt). Ő is megnézi az enyémet néha (én mondjuk rendszeresen itthon felejtem a telefonom véletlen...)
A különbség annyi, hogy nem féltékenykedésből, bizalmatlanságból vagy hasonlók. Egyszerűen mi ehhez így vagyunk hozzászokva, egyikőnknek sem probléma. Egymás leveleit is felbontjuk simán.
Soha nem olvastam bele eddig és ezután sincs szándékomban. Mindig eszembe jut, hogy a szüleim folyton elolvasták a naplómat, vagy ha éppen levelet kaptam és ez nekem nagyon rosszul esett. Soha nem tennék ki senkit ennek, főleg olyan embert, akik nagyon szeretek. A gyerekeim és a párom is tudják, hogy tőlem nyitva maradhat bármi, nem érdekel.
Az elvem az, hogy aminek ki kell derülni, úgy is kiderül. Aminek pedig nem, az úgy a jó. A Sors jobban tudja. A hazugsággal az ember úgy is csak önmagát viszi le a mélybe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!