Mit gondoltok, van értelme így folytatni?
Elsősorban köszönöm mindenkinek a változatos, tartalmas hozzászólásokat, igazán sokat segít ez nekem!
A kérdésemben nem szerettem volna a barátnőmet rossz fényben feltüntetni, így mindenki objektív maradt a válaszát illetően, de sajnos a történethez hozzátartozik, hogy túlnyomó részben miatta lettem elszigetelt, introvertált. Nagyon sok áldozattal, lemondással járt nekem ez a kapcsolat, amit ő nem képes elismerni, szerinte ez a normális.
Viszont nem hagyhatom figyelmen kívül az elmúlt nyolc évet. Néhány hozzászólással lentebb egy válaszoló kísérteties hasonlóságot vélt felfedezni, és tökéletesen leírta, amit érzek ezzel kapcsolatban: számtalan "elsőnk" volt, amit együtt éltünk meg, ketten szálltunk harcba a világ nehézségeivel, egymás mellett nőttünk fel, a bajban tudtuk, hogy van kire támaszkodni.
Nagyon nehéz nekem ezt elengedni, még akkor is, ha ez a kapcsolat már több sebből vérzik. Viszont új élményeket akarok szerezni, kalandozni, és "kaland" szó alatt nem a más nőkkel folytatott szexuális együttlétet értem, ahogy azt itt többen felvázolták. Nem biztos, hogy a párom ehhez asszisztálna, ő nem lépne ki a komfortzónájából értem.
Még egyszer köszönöm az értelmes válaszaitokat! Nem hittem volna, hogy ennyien időt szántok más gondjaira.
off:
28-as válaszoló vagyok. Lepontozta valaki a válaszom, pedig fején ütöttem a szöget, a barátnő valóban elmarta a kérdezőtől a barátait, ahogy később beismerte.
on:
kérdező, sok szerencsét a váltáshoz, éld meg az életet, azt, ami kimaradt. 24 évesen barátok nélkül lenni, hát.... igen, te is elrontottad, ahogy már más is írta. Hogy kerülhettél ennyire a barátnőd befolyása alá, hogy engedted, hogy ne legyen senki barátod? És a barátnődnek sincsenek barátnői? Vagy neki vannak, csak neked nem lehetett?
Mindegy is, te már szinte döntöttél, hogy nélküle folytatod. Mondd el neki, hogy mit gondolsz, nem kell csűrni-csavarni, úgy mondd el, ahogy nekünk is leírtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!