Mit gondoltok, van értelme így folytatni?
íme az indokok:
"A varázs immáron elmúlt, és nem érzek mást, mint elpazarolt nyolc évet."
"az én elképzeléseim szöges ellentéte ezeknek."
ezeket szépen elmondod neki és kész.
Nagyon korán összejöttetek és sok időt töltöttetek együtt. Gyakorlatilag a fiatal korodat egy komolynak mondott kapcsolatban töltötted, nem is éltél igazán.
Írtad, hogy elmaradtak a barátok, szociális életed nem nagyon van. Ez miért lett így? Ilyen fiatalon nem voltak barátaitok? OK, hogy elmaradtak, de ennek mi volt az oka? Csak ketten vagytok egymásnak? Így nem csoda, ha - pláne ilyen fiatalon, mert még most is az vagy - változtatnál.
Ez így túl sivár. Rendben van, hogy nem akarod megbántani, mert szereted, de erről beszélni kell vele, mert ha az érzéseid így maradnak, belesorvadsz. Ha mások a célok, vágyak, akkor mindenképpen beszélni kell róla, mert ha ebben az egészben fulladozol, azzal rablod a magad és a párod idejét is.
Nem tudom, hogy a valóságban mennyire állja meg a helyét az, hogy minél több embert "ki kell próbálni", meg kell ismerni ahhoz, hogy valakinek komoly kapcsolata legyen....
Tudom, hogy a hedonizmus a trend jelenleg, de valójában nem az az érték, hogy egymást próbálgassuk. Szerintem nagyobb értéke van annak, ha már akár elsőre is megtalálod azt a személyt, akivel meg tudod osztani az életed minden részletét- a Társadat.
Nekem volt több párom is, mire megtaláltam azt, akinél úgy éreztem, hogy Ő lesz az...
De emlékszem, hogy még gimiben volt egy osztálytársam, aki éppen 9-ben jött össze egy lánnyal. És gimi végén volt egy válságuk, hogy mi legyen a kapcsolatukkal (szakítottak is egy rövid időre épp amiatt az érzés miatt, amiről te beszélsz), de végül azt mondta, hogy nem akarja elveszíteni a társát. Azóta is együtt vannak.
Neked kell tudnod, hogy ezt a válságot át tudjátok-e vészelni együtt. Szereted-e annyira a párod, fontos-e annyira számodra. A szlogeneknek nem kell bedőlni, mert hülyeségek. Nem az a fontos, hogy minél több csaj meglegyen... az a fontos, hogy az az egy meglegyen, aki számít végül. A kérdés, hogy ki az?
Te szakítani akarsz tkp. Eleged lett a 8 évnyi folyamatos kötöttségből. Nem tudom, hogy kezeltétek a kapcsolatotokat, miért nem alakult ki baráti társaságod, szociális életed, azért mert kapcsolatban vagy nem jelenti azt, hogy le kell nullázni mindent, főleg fiatalon, később, amikor már amúgy is mindenki úszik a komoly kapcsolatokban, más, akkor már sokkal inkább lefaragódnak a szociális kapcsolatok, de 16 évesen ennek egyáltalán nem kellene törvényszerűnek lennie.
Nincs más hátra, meg kell mondanod neki, hogy szakítani akarsz.
Amúgy élni, a világot látni együtt is lehet, nincs gyereketek, úgyhogy bárhova lehet menni, bármilyen programot lehet szervezni, de te érezhetően nem akarod vele ezeket a dolgokat meglépni, szóval őt se ringasd illúziókba, mond el neki ezeket a legőszintébben.
"Most már tudom hogy tényleg örökre együtt leszünk! "
Erdekes hogy egyszer mar komolyan megegetted magad, es ezt minden tovabbi nelkul leirod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!