Lányok, Ti is ilyenek vagytok?
Sziasztok Csajok, Sorstársak :) A párommal egy éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást az első perctől fogva, de... Nekem van egy irtó rossz szokásom. Vagyis, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Szóval iszonyat módon kiváncsi vagyok az exeire. Ő idősebb nálam 4évvel, és volt két hosszabb kapcsolata. Az egyik 4 évig tartott, de a csaj (vagyis nő, mert idősebb volt nála...) megcsalta, kisemmizte...Azóta bizalmatlan amúgy a párom a nőkkel szemben... A második nekem úgy tűnik, hogy csak egy langyos kapcsolat volt. Fogalmam sincs, hogy a párom hogyan viselkedett velük. És irtóra érdekel, mert ugye ő azt mondja, hogy Velem ismerte meg a szerelmet, ilyet még sosem érzett... Én ezt hajlandó vagyok elhinni, mert látszik a tekintetén, a mozdulatain, mindenen.
Na szóval annyira kiváncsi vagyok, hogy időnként kutakodok iwiwen, meg itt ott... de persze soha semmit nem találok. Mindig átnézem az asztali gépét, ami régebbi, de ott is csak elvétve találok fotókat, amiken ezek a lányok vannak, de az is semmi extra... Megnyugtató, hogy látványosan dekoratívabb vagyok. DE, akkor is kiváncsi vagyok.......... ÁÁÁÁ, megőrülök. Pedig már párszor elmondta mindkét történetet, de akkor is... Lányok, ti is ilyen kiváncsiak vagytok? Le lehet erről szokni? Ő nem ilyen kiváncsi, sőt azt mondta, ne is beszéljek az exeimről, mert őt bántja a gondolat is, hogy mással is voltam.
23L
A kutakodással nemcsak saját magát alázza porig,de a párját is,akiben nem bízik.Sajnos ezt a fajta viselkedést már nem kíváncsiságnak hívják,hanem bizalmatlanságnak.Ami vegyül egy nagy adag önbizalomhiánnyal.Ráadásul még össze is hasonlítgatod magad más nőkkel...Ez tényleg gyerekes,ne is haragudj!
Egyébként azzal,hogy ezt a kérdést kiírtad ide,vállaltad a pozitív és negatív véleményeket egyaránt.Viseld méltósággal a következményeit,és fogadd el,hogy mindenkinek más a véleménye,hiszen mindenki más szemszögből látja a dolgot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!