Lányok és fiúk! Ti hogy vagytok ezzel?
megvolt a szakitás oka,ami egyszer nem működött...tudod,felmelegitve csak a töltöttkáposzta...
hogy csinosabb volt-e? kit érdekel?
(lehet csinosabb volt,de hogy értelmes nem volt az fix:D többi nem számit,normális férfinél nem az dönt hogy B vagy D kosaras a melled...)
Ha belém szerelmes, akkor bennem van valami, amit jobban, vagy ugyanúgy szeret, mint benne szeretett.
Ha nem lenne szerelmes belém, akkor gondolkoznék el, de ha szeret, akkor minek idegeljem magam? Oktalan stressz, nekem nincs szükségem rá.
Nem hülye a kérdés...
Szerintem a pasikban is megfordulnak ugyan ezek a kérdések.
Én úgy gondolom, hogy ha az exel való szakításnak jelentős oka volt, akkor a következő kapcsolat csak jobb lehet.
Persze lehet olyan pasinál is és lánynál is hogy még sokat gondol az exre, van ilyen.
De szerintem az sem baj ha az ex jobban nézett mondjuk ki, ha te sokkal normálisabb vagy.
A másik meg hogy szerintem nem szabad hasonlítgatni az exeket a jelenlegivel, mert minden ember más, minden kapcsolat más, mindenkiben más a jobb.
Nem hiszem hogy ha valaki lezárt egy régi kapcsolatot, akkor az új mellett is azon filózik hogy az ex mennyivel jobb volt.
Ha meg ilyet hallunk a párunktól hogy te vagy nekem a legjobb, akkor el kell hinni. Ha nem lennénk nekik jók, úgysem mondanák.
Érdekes kérdés, és nehéz megválaszolni, elgondolkodtató...
Szerintem fordítsd le magadra a kérdést! Te, kérdező, ahogy visszagondolsz az exe(i)dre, ahogy akaratlanul összehasonlítod a jelenlegi pároddal, megkérdezed magadtól: "Ő jobb nő/pasi volt?" Nyilván nincs értelme ilyet kérdezni, ha anno ő volt az Igazi is, már nem az, mert valamiért kiszerettél belőle, nem működött stb.
Értelemszerűen nem hasonlítjuk össze a körtét az almával, a diósat a mákossal... mert nincs értelme, nem összehasonlítható!!!
Ha párod ugyanezt a kérdésedet visszakérdezné, te magad is azt válaszolnád, hogy ő az igazi és már a felvetés is sértő, hogy összehasonlítsd korábbi párjaiddal!
Egyébként pedig, ahogy egy korábbi válaszoló írta: egy "legjobbat" is el lehet hagyni... ha minden nap pl. Brad Pitt mellett ébrednél, egy idő után az is unalmas volna... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!