Lányok és fiúk! Ti mit csináltok ha nem a barátnőtökkel/haverotokkal vagytok?
Itthon ülök és gépezek,vagy tévézek vagy egyszerre mindkettőt.Takarítani is szoktam,meg zenét hallgatni meg a szennyest kivinni meg kiteregetni.
Meg hajat mosok 3 naponta.Ezenfelül fürdök is minden nap,sokszor reggel inkább,mint hogy este.
Néha tornázok is..nagyon néhaxd
Bírom nagyon, hogy mostanában egyre több helyen olvasom a hajmosást mint programot :)
Én gépezek, olvasok, DVD-t nézek, főzőcskézek a családnak.
Jesszusom, a színház mióta ciki??:D Én moziba nem járok, azt a pénzt inkább koncertre vagy színházra költöm, mozifilmek nem nagyon érnek semmit, és hát van már egyéb módja is látni őket..:)
Akinek hosszú a haja, elég időigényes elfoglaltság lehet mosni+ápolni+szárítani. Ezt úgysem érthetik a két centis kopaszok..:P
Mellesleg ha itthon vagyok egyedül, akkor nagyjából minden időm a számítógép előtt töltöm (sajnos), zenét hallgatok, írok, tanulok, dolgozok rajta. Néha megmozdul bennem valami, és tornázok.. Másik napirendi pont a macskám, teljes mértékben elkényeztetem, ő is elég sok időt elvesz a napomból. Vagy csak egyszerűen kiülök a kertbe, nézem a madarakat és a felhőket..:) Jó is, hogy eszembe jutott!:D
nekem nem nagyon vannak barátaim. azt hittem, hogy igen, de elfordultak:S
egyébként verset írok, zenét hallgatok, zenélek, filmet nézek, házimunka, tanulás.. szal elvagyok:)
verset/novellát/blogot írok, kisplasztikát próbálok készíteni, makettezek, főzök, zenét hallgatok és zenélek, kazettát másolok, bütykölöm az egyetemi csoport honlapját, játszok valamit a gépen, tanulok, novellát fordítok (próbálkozom), elmegyek egy ingyenes jazz/blues-koncertre vagy olcsóbb színházjegyet szerzek, könyvalapú egyszemélyes szerepjátékot játszom, varrogatok ruhát (live szerepjátékra és cosplayre), olvasok, könyvtárba járok (alszok a Szabóervinben), újságot olvasok,...
változó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!