Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna ha az exetek összejönne az egyik haverotokkal/barátnőtökkel?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor miért zavarna, ha nem akkor miért nem zavarna?2010. jan. 20. 19:18
1/10 anonim válasza:
Igen, mert esetleg elmondana rólam dolgokat, amiket a haverjaimnak nem feltétlen kell tudni.
2/10 anonim válasza:
igen, mert lehet, hogy nem tettem túl magam a fiún, a barátnőm meg rögtön ráveti magát. de ha rendes előtte megbeszéli velem
3/10 anonim válasza:
Persze ,hogy zavarna.Különben is ez tabu az én barátaim nem jönnek össze a volt barátnőkkel.Nekik is kellemetlen meg nekem is meg a lánynak is.
Az előzőnek 100% ig igaza van olyanokat mondana el amit csak páran tudtunk/tudunk.Lehet ,hogy nem ,de ha véletlen kicsúszik?:S
Persze megpróbálhatjátok hátha egymásnak teremtettek benneteket max csalódtok egyet:S
4/10 anonim válasza:
nem, mert ha már szétmentünk, akkor semmi közünk egymáshoz többet.
ha mégis van, akkor úgyis egymáshoz sodor a sors újra.
6/10 anonim válasza:
igen zavarna. de nem mondanám meg nekik, végülis szabad emberek, csináljak amit akarnak
7/10 anonim válasza:
Nem nem hiszem :-? Most is mondta az egyik baratnom hogyha megkerdezne az ex-em tole hogy osszeakarna-e jonni vele akkor igent mondana mert kiprobalna vele :-? En nem valaszoltam semmit.O mondta hogy de megis...a te volt baratod volt...Na es? :P Engem nem zavar :P Csak abban az esetben ha meg erzek iranta valamit...
8/10 anonim válasza:
Nem zavarna! Az ő élete, már semmi közünk egymáshoz...
9/10 Amikaa válasza:
A nem érdekelne már az exem, akkor nem zavarna. Ha még éreznék valamit, akkor lehet nem lennék feldobódva tőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!