Lányok és fiúk! Ti mit csináltok ha nem a barátnőtökkel/haverotokkal vagytok?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 13:20
11/14 anonim válasza:
Itt ülök és gépet cicergetek. vagy zenét halgatok,dolgozom,tv,bike,sokat alszok.
12/14 anonim válasza:
Én vagyok a színházas... nem a színházra értettem, hogy sokan cikinek tartják, hanem arra, hogy vki egyedül megy moziba/színházba, mert "biztos senki nem szereti meg béna"... :P.
13/14 anonim válasza:
Jaaa! Így már értem.. Szerencsére a színház olyan, amit egyedül is élvezni lehet, úgyhogy no problem:) Azért más lenne a helyzet mondjuk társastáncnál vagy tenisznél..
14/14 anonim válasza:
színházba azért szeretek ketten menni, mert annyi új impulzus jön, hogy rögtön meg kell osztanom a partneremmel :D lehet ez a legjobb barátnőm vagy a párom. de múltkor anyummal mentem színházba. mivel ő okosabb és idősebb nálam, így más aspektusból is értelmezhettem a darabot :D
hogy még ezen felül mi a jó? netezek. mindent megnézek, ami érdekel, utánaolvasok a dolgoknak. TV-m nincs, nem is vonz.
van egy tengerimalackám, vele is szoktam játszani, vagy csak kiengedem a szobába, és nézem, h milyen murisan szaladgál, élvezi a szabadságot :D
ezen felül szeretek bringázni, a szobanövényeimet gondozni, a lakást rendezgetni, de még a házimunkát is tudom élvezni, ha olyanom van. jó látni, hogy eltűnik a kosz, rend lesz, és ez az én kezem munkája :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!