Zavarna, ha a párotok régebben lett volna együtt az egyik barátnőtökkel?
Én össze se jöttem volna vele ha a barátnőmmel járt, csak akkor ha tényleg álmaim pasija. Ebben az esetben viszont én választottam hogy együtt szeretnék vele lenni, tehát elfogadom hogy a barátnőmmel járt.
Fogd fel úgy hogy a barátnőd is csak az exei közé tartozik és ha tényleg esélytelen hogy újra összejöjjenek akkor felejtsd el hogy együtt voltak!:)
A páromat úgy ismertem meg, hogy a legjobb gyerekkori barátjával jártam pár hónapot. Akkor neki is volt egy társa, akivel együtt is élt. Kb. egy évig nem találkoztunk a barátjával való szakításom után. Utána meg valahogy úgy alakult, hogy összejöttünk. Őt nem zavarta,a barátját nagyon. A kapcsolatuk komoly csorbát szenvedett. 12 éve vagyunk együtt. Ha kiderült volna rövid idő után, hogy nem működünk együtt, sztem nem csináltak volna ügyet belőle a barátjával, elfelejtődött volna a dolog. Így a barátság lett leépítve, elvégre a kapcsolatunk fontosabb.
Szoktuk találkozni, neki is van családja meg minden, de mégse olyan a kapcsolatuk, mint volt.
Egyszer voltam olyan szituban, hogy a barátnm összejött a pasival, aki nekem korábban nagyon tetszett, és nem sikerült behálóznom. Kb. 1 napig bosszantott a dolog, és elég keményen éreztetem is vele. Aztán rájöttem, hogy mégis mi a fene bajom van???? Boldog kapcsolatban élek, mit érdekel engem, hogy ők mit csinálnak. Ez kb. 11 éve volt mondjuk. :D
Nem zavarna. De ha a barátnőt megakarod tartani kérdezd meg őt mennyire zavarja, és akkor majd eldöntöd, hogy melyik ér neked többet, ha esetleg zavarná. Másik, hogy legyél biztos benne,hogy a fiú miattad akar veled lenni, nem pedig, hogy közelébe kerülhessen így a barátnődhöz.
Én jártam így, velem akart járni valaki, de én nem, és kiment a barátnőmmel, de a barátnőm okosabb volt, és megbeszélték, és tényleg miattam akart vele lenni, hogy néha úgyis találkoztunk volna hármasban.
Engem nem. Nálunk ugyanez a szitu.
A barátnőmmel ilyen futó kapcsolata volt, majd rá egy időre összejöttünk mi. Nem jelentettek sokat egymásnak, úgyhogy mai napig semmi feszkó nincs köztük, ugyanis legjobb barátnők vagyunk még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!