20 év feletti lányok mennyire vagytok "megkomolyodva"?
túlságosan is :D
én szeretnék gyereket, de még nincs itt az ideje.
de ez sztem teljesen egyénfüggő
Éppen az esküvőt tervezgetjük, jövőre ha kijártam az iskolát, jöhet a baba is. :)
Már rég abbahagytam a bulizást, inkább a felnőttebb dolgok érdekelnek. 21/L
Készülök az önálló életre természetesen, de a szüleimnek mindig a gyereke maradok. Imádom az érett férfiakat, nem tömegével, elég lenne 1 is :) Akivel családot alapítok. Nekem egyedül az lenne rémisztő, hogy nekem mondja valaki, hogy anyu és hogy úgy csináljam, ahogyan anyu, hogy tényleg ezt a szerepet úgy töltsem be, ahogyan kell. Rettegek, hogy mi lesz, ha ez nem fog menni.
A melóval semmi bajom, imádok dolgozni, alapból egy munkaalkoholista jelölt karrierista, maximalista nő vagyok, nem félek, hogy a munkámban nem a maximumot nyújtom. Rengeteg bennem a jóindulat és az empátia valamint a segítségnyújtás iránti vágy.
A buli külön dolog, nem leszek depressziós, ha nem mehetek, de én nagyon szeretem. Nem durván, szóval nem hányós bulik, hanem maga a tánc, a légtér, ott tudok leginkább gondolkozni, valahogy ott a legtisztább a fejem :)
Kész vagyok az önálló életre lelkileg, de azért még mindig szükségem van arra, hogy bármikor hazajöhessek és én lehessek a gyerek :)
Én már 18 éves korom óta felnőtt, önálló ember vagyok. Külföldön élek 2 éve, 1-2 havonta hazamegyek bulizok egyet családot látogatok stb kb. 1 hét és kezdődik minden előről. Viszont én előbb világot akarok látni és utána jöhet a család meg a kötelességek.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!