Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 20 év feletti lányok mennyire...

20 év feletti lányok mennyire vagytok "megkomolyodva"?

Figyelt kérdés
Azt szokták mondani, hogy az emberek egy bizonyos korán után megkomolyodnak. Dolgozni kezdenek, családot akarnak. Már nem járnak talán annyit bulizni mint régebben. Nálatok, hogy van ez? Már családot vagy legalábbis komoly kapcsolatot akartok?Vagy akár több fiúval is találkozgattok? Vagy ha esetleg otthon laktok készültök az önálló életre?
2011. ápr. 5. 20:29
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem a megkomolyodás nem azt jelenti, hogy valaki kevesebbet jár bulizni. Egy komoly nő is szórakozhat.

A család utáni vágy pedig egyáltalán nem jelenti a komolyságot, nézd meg, mennyi buta és rossz szülő van.

Szerintem az komoly, aki képes a tetteiért vállalni a felelősséget, és nem okoz kárt másnak. De ez nem korfüggő.

2011. ápr. 5. 20:47
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
24 vagyok, külön lakom a szülőktől és van egy 3 éves fiam. És nem mondanám magam komolynak :) Na jó, gyereknevelés terén természetesen vannak elveim, amikhez tartom magam, viszont amikor az egyetemen vagyok, épp olyan lökött vagyok, mint a többiek, bulizni szintúgy szoktam, igaz, nem olyan sokszor, mint az évfolyamtársaim, de azért simán elmegyek, ha van rá mód. Na meg itthon is, hát nem ritka, hogy énekelve rohangálok a lakásban :D Úgy összességében, szerintem elég idétlen vagyok :D
2011. ápr. 5. 20:47
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Én táncolni is szoktam a szobámban :D Iszonyú égő, ha bejön valaki, én pedig a porszívócsövet használom mikrofonnak tánc közben :DDDD A szórakozás milyensége nem feltétlenül függ a komolyságtól. A boldog emberek vidámak és a felnőttek is játszanak, csak nem babával és kisautóval, hanem társasoznak, kártyáznak, marháskodnak :) Apukám 46 éves, de azzal poénkodtunk a buszon, hogy megnyomjuk az ülésen azt a gombot, ami kilöki oldalra :D Apu nagyon felelős és komoly ember, de ezekre a poénokra szükség van :D
2011. ápr. 5. 20:50
 14/27 A kérdező kommentje:

20:47

Persze én se úgy gondoltam, hogy egy komoly nő nem járhat bulizni. Csak talán már nem olyan sokat mint tizenévesen. :)

Másik 20:47es :)

Szerintem sok 50 éves nő is énekelget otthon nincs azzal gond. :) Én is 24 éves vagyok és szoktam. :)

Igazából arra gondoltam, ahogy az első 20:47es mondta, hogy felelősségteljes, nem a buli már az első meg ilyesmi.

De köszönöm mindegyik válasz nagyon hasznos volt.

2011. ápr. 5. 20:53
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok és távolról sem komolyodtam meg. Nem gondolkodom önálló életen, családalapításon pláne nem...tanuló vagyok, nincs munkám (diákmunka...de az más lapra tartozik). Kijárkálok hétvégenként a haverokkal, nem készülök önálló életre. Persze, szeretnék komoly kapcsolatot, mondjuk 1-2 éveset, de még nem találtam meg azt, akivel ez elképelhető lenne.

Szóval önállótlan vagyok és még nem is akarok önálló lenni.

21/L

2011. ápr. 5. 20:55
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Lelkileg nagyon is, felőlem már most jöhetne az esküvő (majd' 4 éve vagyok a párommal), csak a férjjelölt van kissé lemaradva :) Ha kevesebb ideig tartana az egyetem (orvosi), akkor már utána jöhetne is a baba, de ez 24 éves korom előtt sajnos nem lehetséges. Pénzügyileg még sajnos a szüleimtől függök, mert nem tudok dolgozni az egyetem mellett, szinte minden időmet kitölti a tanulás... A bulizás kifejezetten sosem érdekelt (nem szeretem a nagy tömeget), így nem is hiányzik az életemből. Mindenem a kicsik (gyermekorvosnak készülök), így alig várom, hogy édesanya legyek :)

20/L

2011. ápr. 5. 20:56
 17/27 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, bocsánat, viselkedésre full idióta vagyok néha:D Sokszor. Szinte mindig.
2011. ápr. 5. 20:57
 18/27 A kérdező kommentje:

20:50

Pontosan ezek kellenek. :D Mi is itthon rengeteget szoktunk hülyéskedni. :D

Csak van nekem egy ismerősöm aki hetente jár bulizni, minden héten másik pasival fekszik le, játszótéren szokott nála fiatalabbakkal lenni. A munka, suli nem érdekli. És nem magamat mondtam most el, mert én bulizni nem járok már 20 éves koromtól kezdve. És persze ezt a kérdést se azért kérdeztem, mert bajom lenne az ismerősöm viselkedésével vagy,mert bele akarok szólni csak érdekelt más lányok mennyire veszik komolyabban ilyen szinten az életet.

2011. ápr. 5. 20:57
 19/27 anonim ***** válasza:
Akkor én vagyok az egyetlen aki még nem komolyodott meg.21 vagyok,dolgozok és suliba járok,de mellette bulizok,haverokkal is sokszor van programom. párom 2 éve van,szeretjük egymást de még szó sem volt eljegyzésről vagy esküvőről ,a gyerekhez pedig végképp teljesen éretlennek tartom magam. Szóval nekem annyi,hogy már dolgozok és önálló életem van,de minden más maradt a "régiben"
2011. ápr. 5. 20:58
 20/27 anonim ***** válasza:
Hú bocsi,módositok,mielőtt elküldtem a hsz-t még én voltam az egyetlen,mert közben sokan irtak:D Vagy nem lapoztam,nem tudom
2011. ápr. 5. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!