20 év feletti lányok mennyire vagytok "megkomolyodva"?
Szerintem a megkomolyodás nem azt jelenti, hogy valaki kevesebbet jár bulizni. Egy komoly nő is szórakozhat.
A család utáni vágy pedig egyáltalán nem jelenti a komolyságot, nézd meg, mennyi buta és rossz szülő van.
Szerintem az komoly, aki képes a tetteiért vállalni a felelősséget, és nem okoz kárt másnak. De ez nem korfüggő.
20:47
Persze én se úgy gondoltam, hogy egy komoly nő nem járhat bulizni. Csak talán már nem olyan sokat mint tizenévesen. :)
Másik 20:47es :)
Szerintem sok 50 éves nő is énekelget otthon nincs azzal gond. :) Én is 24 éves vagyok és szoktam. :)
Igazából arra gondoltam, ahogy az első 20:47es mondta, hogy felelősségteljes, nem a buli már az első meg ilyesmi.
De köszönöm mindegyik válasz nagyon hasznos volt.
21 éves vagyok és távolról sem komolyodtam meg. Nem gondolkodom önálló életen, családalapításon pláne nem...tanuló vagyok, nincs munkám (diákmunka...de az más lapra tartozik). Kijárkálok hétvégenként a haverokkal, nem készülök önálló életre. Persze, szeretnék komoly kapcsolatot, mondjuk 1-2 éveset, de még nem találtam meg azt, akivel ez elképelhető lenne.
Szóval önállótlan vagyok és még nem is akarok önálló lenni.
21/L
Lelkileg nagyon is, felőlem már most jöhetne az esküvő (majd' 4 éve vagyok a párommal), csak a férjjelölt van kissé lemaradva :) Ha kevesebb ideig tartana az egyetem (orvosi), akkor már utána jöhetne is a baba, de ez 24 éves korom előtt sajnos nem lehetséges. Pénzügyileg még sajnos a szüleimtől függök, mert nem tudok dolgozni az egyetem mellett, szinte minden időmet kitölti a tanulás... A bulizás kifejezetten sosem érdekelt (nem szeretem a nagy tömeget), így nem is hiányzik az életemből. Mindenem a kicsik (gyermekorvosnak készülök), így alig várom, hogy édesanya legyek :)
20/L
20:50
Pontosan ezek kellenek. :D Mi is itthon rengeteget szoktunk hülyéskedni. :D
Csak van nekem egy ismerősöm aki hetente jár bulizni, minden héten másik pasival fekszik le, játszótéren szokott nála fiatalabbakkal lenni. A munka, suli nem érdekli. És nem magamat mondtam most el, mert én bulizni nem járok már 20 éves koromtól kezdve. És persze ezt a kérdést se azért kérdeztem, mert bajom lenne az ismerősöm viselkedésével vagy,mert bele akarok szólni csak érdekelt más lányok mennyire veszik komolyabban ilyen szinten az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!