Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Ti is ilyenek vagytok?

Lányok, Ti is ilyenek vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok Csajok, Sorstársak :) A párommal egy éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást az első perctől fogva, de... Nekem van egy irtó rossz szokásom. Vagyis, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Szóval iszonyat módon kiváncsi vagyok az exeire. Ő idősebb nálam 4évvel, és volt két hosszabb kapcsolata. Az egyik 4 évig tartott, de a csaj (vagyis nő, mert idősebb volt nála...) megcsalta, kisemmizte...Azóta bizalmatlan amúgy a párom a nőkkel szemben... A második nekem úgy tűnik, hogy csak egy langyos kapcsolat volt. Fogalmam sincs, hogy a párom hogyan viselkedett velük. És irtóra érdekel, mert ugye ő azt mondja, hogy Velem ismerte meg a szerelmet, ilyet még sosem érzett... Én ezt hajlandó vagyok elhinni, mert látszik a tekintetén, a mozdulatain, mindenen.

Na szóval annyira kiváncsi vagyok, hogy időnként kutakodok iwiwen, meg itt ott... de persze soha semmit nem találok. Mindig átnézem az asztali gépét, ami régebbi, de ott is csak elvétve találok fotókat, amiken ezek a lányok vannak, de az is semmi extra... Megnyugtató, hogy látványosan dekoratívabb vagyok. DE, akkor is kiváncsi vagyok.......... ÁÁÁÁ, megőrülök. Pedig már párszor elmondta mindkét történetet, de akkor is... Lányok, ti is ilyen kiváncsiak vagytok? Le lehet erről szokni? Ő nem ilyen kiváncsi, sőt azt mondta, ne is beszéljek az exeimről, mert őt bántja a gondolat is, hogy mással is voltam.

23L

2010. febr. 23. 20:38
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
93%

még az elején kérdezgettem az exeiről, de csak néhány dolgot, aztán hagytam az egészet meg nem is érdekel, a jelen a fontos, meg meg is bízom benne

és sztem gáz, hogy ennyi idősen ilyen gyerekesen állsz hozzá ehhez a témához

2010. febr. 23. 20:41
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok ilyen, én normális vagyok. Ami neked kell azt úgy hívják hogy akaraterő meg ész.
2010. febr. 23. 20:42
 3/25 anonim ***** válasza:
58%
dettó...én mindig kérdezgetek,de azt mondja,semmi extra nem történt elöttem...de persze őt zavarja ha én az exeimről beszélke,utálja a tudatot,hogy nemcsak vele feküdtem le..
2010. febr. 23. 20:42
 4/25 A kérdező kommentje:

nem véleményt kértem, nem tartom magam gyerekesnek, hiszen jó ideje önálló háztartásban élek/élünk. Egyszerűe csak kiváncsiság, hogy miben vagyok jobb, vagy rosszabb... Ennyi!

De köszi!

2010. febr. 23. 20:43
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Mi 9 éve vagyunk együtt a párommal aki 13 évvel idősebb nálam,úgyhogy neki is van jócskán exe. De én is úgy vagyok vele mint a párod,rossz belegondolni,hogy mással is volt. Úgyhogy sosem kérdezgettem,hogy melyikkel milyen volt a viszonya
2010. febr. 23. 20:43
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem én nem vagyok ilyen.Ne kutassal a multjaban,mert talan neked jobban fog fajni egy ido utan,mint neki!

O szeret téged, te szereted,miért érdekel,hogy milyen volt veluk.A lényeg,hogy te jol érzed és o jol érzi magat melletted és forditva!Miért azt szeretnéd,ha nem jart volna senkivel,és ezzel még neki is fajdalmat okozol,hogy meséled neki az exeidet.Tehat még mindig foglalkoztat,hogy hogyan voltal az exeiddel és ot nem érdekli,mint ahogyan irtad fajdalmat okozol neki!

Szeressétek egymast mindig,sok boldogsagot!

2010. febr. 23. 20:44
 7/25 A kérdező kommentje:
Amúgy nem napi 20x kutatok, max havi 1x eszembe jut. De jó lenne erről is leszokni... Csak arra voltam kiváncsi, van-e még ilyen rajtam kívül? De ezek szerint senki sem kiváncsi :))))
2010. febr. 23. 20:45
 8/25 A kérdező kommentje:
Ő nem kérdez az exeimről, így én nem is mesélek. Félreértetted a kérdést, de köszi a választ.
2010. febr. 23. 20:46
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Régen igen, de már kinőttem ebből a viselkedésből. Nekem is van, amiről nem szeretek beszélni, mert számomra kellemetlen.
2010. febr. 23. 20:50
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Kezdetbe régebben én is ilyen voltam, rájöttem nem igazán jo ha tudom kivel, hogy és mikor, erröl leszoktam, söt arrol is hogy én meséljek a multrol, ez már volt nem hiszem hogy neki is jol esne, miota ezt megfogadtam, hogy nem kérdezek, és nem modok semmit az exekröl, azota 10 éve norm. kapcsolatba élek.

Jo ha megfogadod, mert ez alap bizalom, mindkét félröl, és ez fontos !!!

2010. febr. 23. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!