Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, Ti is ilyenek vagytok?

Lányok, Ti is ilyenek vagytok?

Figyelt kérdés

Sziasztok Csajok, Sorstársak :) A párommal egy éve vagyunk együtt. Imádjuk egymást az első perctől fogva, de... Nekem van egy irtó rossz szokásom. Vagyis, szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Szóval iszonyat módon kiváncsi vagyok az exeire. Ő idősebb nálam 4évvel, és volt két hosszabb kapcsolata. Az egyik 4 évig tartott, de a csaj (vagyis nő, mert idősebb volt nála...) megcsalta, kisemmizte...Azóta bizalmatlan amúgy a párom a nőkkel szemben... A második nekem úgy tűnik, hogy csak egy langyos kapcsolat volt. Fogalmam sincs, hogy a párom hogyan viselkedett velük. És irtóra érdekel, mert ugye ő azt mondja, hogy Velem ismerte meg a szerelmet, ilyet még sosem érzett... Én ezt hajlandó vagyok elhinni, mert látszik a tekintetén, a mozdulatain, mindenen.

Na szóval annyira kiváncsi vagyok, hogy időnként kutakodok iwiwen, meg itt ott... de persze soha semmit nem találok. Mindig átnézem az asztali gépét, ami régebbi, de ott is csak elvétve találok fotókat, amiken ezek a lányok vannak, de az is semmi extra... Megnyugtató, hogy látványosan dekoratívabb vagyok. DE, akkor is kiváncsi vagyok.......... ÁÁÁÁ, megőrülök. Pedig már párszor elmondta mindkét történetet, de akkor is... Lányok, ti is ilyen kiváncsiak vagytok? Le lehet erről szokni? Ő nem ilyen kiváncsi, sőt azt mondta, ne is beszéljek az exeimről, mert őt bántja a gondolat is, hogy mással is voltam.

23L

2010. febr. 23. 20:38
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:

Én teljesen megbízom benne, soha nem merült fel bennem, hogy félrenéz. Soha.

Lehet félreérthető a kérdésem. Igazából arra vagyok kiváncsi, hogy jobb vagyok-e, vagy sem? De ezek után, hogy mindenki lehülyéz, inkább eszembe se jut majd...

2010. febr. 23. 20:57
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetekben kicsit kiváncsi voltam hogy néz ki, de nem úgy, hogy mennyire dekoratív. Mikor régi képek kerültek elő, ahol baráti körben van, akkor mindig figyeltem van e egy nő, aki ő lehet. Aztán hamarosan eljött az idő, hogy nem érdekelt, hisz a jelen a lényeg, hogy velem van és megbízunk egymásban, szeretjük egymást...más nem számít!
2010. febr. 23. 20:58
 13/25 anonim ***** válasza:
73%
Elég gyerekes és sértő a párodra nézve amit csinálsz.
2010. febr. 23. 21:00
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
Sajnos én is ilyen vagyok, de nekem adott rá okot. Jó lenne kilépni ebből a kapcsolatból, de még nincs hozzá erőm. Amúgy biztos nem csinálnám ezt, mert idegesítő.
2010. febr. 23. 21:11
 15/25 anonim ***** válasza:
86%

Neked ő az első? Ha nem,akkor te is meséled neki az élményeidet?

Nevetséges és sértő a kérdezősködésed.Ha nem hagyod abba,megunja majd és lelép.

Mégis mit mondhatna neked,ha őszinte akar lenni?

Tudod drágám az első sokkal szebb volt,mint te,de az ágyban elég unalmas.

A másodiktól te vagy a szebb,viszont az ágyban felülmúlhatatlan volt.

A harmadik átlagosan nézett ki,az ágyban is jó volt,és remekül főzött,ezért voltam vele.

És még sorolhatnám az esetleges véleményket.

Ha ilyesmiket mondana,akkor boldogabb lennél?

Minden ember és minden kapcsolat más és más.Mindegyiknek vannak jó és rossz oldalai is. Nem a multtal kellene törődnöd,hanem a jelent jól alakítani,hogy jó legyen a jövő is.

2010. febr. 23. 21:16
 16/25 anonim ***** válasza:
76%

Ha kutatsz az elég gáz. Nem tök mindegy a múlt? az már sose lesz többet.

Engem csak olyan szintem érdekel, hogy kicsit gáz volt számomra amikor hónapok után kiderült, h az a csaj akit meglátogatott a Balcsiparton meló közben, amig én táboroztam, az az exe volt...

2010. febr. 23. 21:17
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

én is kíváncsi vagyok, érdekel a párom előélete, így a korábbi kapcsolatai is. szerintem ez normális, hiszen ahogy te is írtad ezek befolyásolják a kapcsolathoz, nőkhöz való hozzáállását és könnyebb megérteni valakinek a személyiségét, ha ismerjük a múltját. én a "nem akarok tudni róla, ne beszéljünk róla" struccpolitikát érzem gyerekesnek. lehet, hogy kellemetlen, de túl esni rajta.

a kutakodás viszont nem a legjobb megoldás, inkább hagyd, hogy ő beszéljen róla, elégedj meg azzal.

az összehasonlítgatásnak meg nem sok értelme van. ha meg is találod iwiwen mit érsz vele? legfeljebb megállapíthatod, hogy csinosabb vagy-e, de a személyiségét ennyiből úgysem fogod kiismerni. szerintem neked problémád van az önbizalmaddal, azért csinálod ezt. hidd el nem ettől fog megnőni az önbizalmad. egyébként a párod is megmondta, hogy te vagy az első szerelme, akkor nyilván jobbnak tart téged, mint a volt barátnőit. nincs más teendőd, mint elfogadni a véleményét és nem kételkedni abban, hogy jobb vagy-e náluk.

2010. febr. 23. 21:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Vigyázz, mert ha többször is rajtakap, lehet kiábrándul belőled, és mesélheti másnak, hogy te milyen betegesen kiváncsi voltál.

Úgyhogy hagyd abba, mert lehet, hogy a kapcsolatodat teszek tönkre a hülyeségeddel.

Nem tudsz csak úgy egyszerűen boldog lenni vele?

2010. febr. 23. 21:25
 19/25 anonim ***** válasza:

Néha én is rálesek:)(de pssszt...)

Amúgy különösebben nem érdekel,pláne,h bár a csaj milliószor jobb nő nálam,mégsem tudta megadni,amire a párom vágyott...Amúgy szerintem nálatok is ez a helyzet,úgyhogy élvezd:)

2010. febr. 23. 21:34
 20/25 anonim ***** válasza:
23%

Én tudom miről beszélsz,majdnem ugyanezt csinálom,de tényleg csak nagyon ritkán,kb. félévente ha eszembe jut.

Vagyis nem ugyanezt,mert én nem kutakodok,csak kérdezek.Készséggel válaszolgat a Drágám,de nem nagyon tetszik neki a dolog,mert nem szereti hogy utána rám tör a féltékenységi roham :)

Szerintem majd akkor fogok leszokni róla,ha mindent tudok :)

2010. febr. 23. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!