Egy év után a párom elmondta, dagadt vagyok, ezért nem kíván. Miért?
Hát aki kilóra értékeli a párját....
"Régen mindig azt mondta, hogy sok a munka, nagy a stressz és azért nincs kedve."
Tehát egy éve vagytok együtt, és pár szex volt összesen, - az nem sok, ha megszeretted, az nehéz.
Ő nem szeret túlzottan, avagy semennyire se.
Látod milyen sokan gondolják, hogy a te alkatod tök jó, - szerintem is...
Lépni kell!
Kérdező, 165 centihez 65 kg nem kövér, ez a normális felső határa, ergo teljesen jó a súlyod. Főleg, ha homokóra alkatod van, mivel akkor arányosan oszlik el rajtad az a 65 kg. Ha ilyen alkatod van, akkor meg csinálhatsz bármit, sosem fogsz így kinézni: [link] De ezzel nincs is semmi baj.
Egyik barátnőm egyébként ugyanilyen alkat, mint te, magasságotok-súlyotok is megegyezik, és tök jó csaj, a férfiakkal sincs gondja, szóval nehogy azt hidd, hogy nem találsz olyan embert, akinek így tetszel, főleg ilyen fiatalon.
A párodat meg kérlek szépen, dobd ki. Ne hagyd, hogy egy ilyen barom levigye az önbizalmadat, ennél ezerszer jobbat találsz.
Egyébként rosszul vagyok az olyan "férfiaktól", akik kb. szétfolynak, de azt elvárják, hogy modellalkatú csajok ugrálják körül őket. Előbb talán tükörbe kellene nézni, és azután kritizálni másokat.
Felesegem a 173 centijehez 54 kilo volt amikor megismerkedtunk, es baromi csinos volt.
Akkor nyilvan a 165-hoz a 65 rengeteg. 50 kilora saccolnam azt amit en esetleg csinosnak mondanek.
A "65 kilo a normalis felso hatara" mondas lehet hogy orvosilag igaz, de itt izlesrol vitatkozunk, nem orvosi kategoriakrol.
Nem lehet hogy jol nezett ki, hanem biztos :)
De ez izles kerdese, aki a vekony, sportos lanyokat kedveli, annak nem fogod tudni bemagyarazni hogy egy duci lany csinos, mert nem fogja annak latni, es ez forditva is igaz.
olvass vissza, leirtam par gondolatot a temaban, egyaltalan nem biztos hogy hitegette.
amugy meg tolem a kerdezonek egy grammot sem kellene fogynia, engem nem erdekel hogy milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!