Túlreagálom, vagy jogosan esik rosszul?
Egy hete szültem. Programozott császárral, kora délután lett meg a baba.
A férjem ott volt velem a kórházban, a műtőbe nem jöhetett be. Mikor kivették a babát, pár percre odaadták neki, azután elvitték két órára megfigyelni, engem pedig befektettek az őrzőbe, ahová ugye nem lehet bejönni látogatni.
Viszont ami nagyon rosszul esett, hogy aznap délután négytől a férjemnek közös programja volt a hétéves gyerekével, aki az előző házasságából született. Ilyenkor mindig úszni mennek, és most is így történt.
Szóval délután be sem jött a babához. Igaz, hogy engem nem lehetett látogatni, de a babát megnézhette volna, sőt oda is adták volna neki kb egy fél órára. Sőt, a gyereket is behozhatta volna, ő is megnézhette volna a tesóját.
De nem, ők úszni mentek, mintha a kisebbik gyereke születésének napja is csak egy sima hétköznap lett volna.
És nekem ez igencsak rosszul esik azóta is. Nem említettem ezt a férjemnek, de ez az egész nekem úgy jön le, hogy a baba nem fontos, vagy legalábbis az elsőszülött gyereke fontosabb.
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek rendben van ez így, vagy ti is elvártátok volna, hogy délután ugorjon (ugorjanak) be a babához egy kicsit?
Nem is értem a "bezzeg ha a saját nagyobb gyerekedről lenne szó" kezdetű szöveget.
Ha nekem lenne egy nagyobb gyerekem, akkor tök nyilvánvaló, hogy sokkal inkább szeretné az anyukáját és a tesóját meglátogatni, mint uszodába menni. És ő saját maga kérné a férjemet, hogy hadd nézze meg a tesóját, és kivételesen hagyják ki az úszást.
#22,
hol írtam, hogy le kellett volna mondania a közös programot a gyerekével? Azt írtam, úszás helyett lehetett volna más program kivételesen, miután megnézték a babát, aki a nagyobb gyerek testvére.
És ha már itt tartunk, neked hogy esne, ha a férjed sz.arna az újszülött babád fejére épp a születése napján?
És szerinted a nagyobb gyerek mit tanult ebből a szituból? Mert szerintem azt, hogy a baba születése nem nagy esemény, nem fontos, nem érdekes. Így aztán biztos rohadt jó testvérek lesznek.
"inkabb huzd meg magad ,tudtad hogy van mar csaladja"
Igen, van már családja. Az elsőszülött gyereke, a közös babánk és én. Mi hárman vagyunk a családja, ahol egyik gyerek se lehetne fontosabb a másiknál. És az első gyereke anjya rohadtul nem tartozik ebbe a körbe, mert gondolom a "tudtad hogy van már családja" kitétel az exnejére is vonatkozik szerinted. Hát nem, rohadtul nem.
Kedves kerdezo, a multkori kerdsednel is a nagytobbseg az apukanak adott igazat, de nem tudod elfogadni. Itt is ugyan ez van. Egyszeruen nem vagy kepes elfogadni, hogy ebben nem neked van igazad...
Szerencsetlen ferjed megutotte veled a fonyeremenyt, az mar biztos!
Mit szeretnel hallani? Mi az a valasz, ami szamodra kielegito? Fogalmazd meg legyszives, en pedig szivesen bemasolom ide neked kommentbe, hogy megnyugodjon vegre a lelked!
"tök nyilvánvaló, hogy sokkal inkább szeretné az anyukáját és a tesóját meglátogatni, mint uszodába menni."
De te nem vagy az anyja, a gyereked is csak a féltestvére. Tényleg csak hisztizel, nem vagy hajlandó felfogni, hogy nincs igazad. De akkor ne itt próbálkozz velünk, hanem a férjeddel otthon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!