Jogosan duzzog? Túlreagálom?
mond meg neki hogy figyelj drágám és szépen fel sorolod ezeket a feladatokat (tanulás háztartás suli, esti tanulás, és szex) - a legjobb ha leirod őet egy papirra listán
elmondod neki hogy jelenleg a tanulás a legfontosabb, azt nem hagyhatod el. fogod és kihuzod őket: majd mondod tovább:
marad a szex és a háztartás. mivel a háztartásba nem vagy hajlandó megcsinálni így azt is nekem elvégezni, nem hagyhatom el (kihuzod a listáról és folytatod)
maradt a szex, amire már végkép nincs időm így azt magadnak kell megoldani. vagy segitenk benne, de akkor neked is kell segiteni a háztartásban.
A heti egy tényleg kevés. A szeretkezés ellazít, megnyugtat, boldoggá tesz.
Miért nem ütemezitek be néha reggelre? Attól még, hogy túlterhelt vagy, a párodra is kell időt fordítanod.
de mondjuk azt is megtehetné hogy nem duzzog hanem kezdeményez: valld be mennyire jól esne ha megmasszírozná a vállad, hátad, nyakad, ha egy picit több időt szánna az előjátékra...
nálam is volt olyan időszak amikor sírógörcseim voltak az idegtől a melom miatt és a párom nem igazán tudta hogy mit kezdjen vele, de érdekes módon nem duzzogot hanem megoldotta hogy mégiscsak megkívánjam a szexet a végére
Hogy ti milyen szavakat használtok?! Én szeretkezni szoktam a párommal. Nem értem ezt a férfigyűlöletet, ami belőletek árad.
A szeretkezés a párkapcsolat része. Én bármennyire is fáradt vagyok, kívánom a párom.
Inkább hanyagold kicsit a háztartást, és törődj a pároddal is egy kicsit. Hónapokig nem lehet arra hivatkozni, hogy fáradt vagy. Vegyetek kifőzdéből kaját vacsorára, és bújjatok össze. Te is jobban fogod érezni magad, és a tanulás is jobban fog menni.
Oha, pedig ennél csak rosszabb és nehezebb lesz, majd mikor ott lesz 1-2 gyerek, dolgoznod kell mellette napi 6-8 órában és még mindemellett a háztartást is vezetned kell.
A szexre pedig igenis szakítani kell időt ahhoz hogy jól működjön a kapcsolat, mert egy idő után a párod nem duzzogni fog hanem máshol keresi az örömöt.
Arról meg nem is beszélve hogy ellazít, felfrissít és feltölt, tehát tanulás közti szünetekben igazán beleférhet párszor 1-1 alkalom, vagy te 24 órát folyamatosan tanulsz/takarítasz/gyakorlatra jársz?
"Én bármennyire is fáradt vagyok, kívánom a párom."
Nem voltál még igazán fáradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!