Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazsagtalan az...

Szerintetek igazsagtalan az elvarasom, vagy nem lesz ebbol ugysem semmi?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakban a sztori: baratommal ket es fel eve vagyunk egyutt, fel eve egyutt lakunk. Azt korabban is megbeszeltuk h mindketten hazassag partiak vagyunk. Most felhoztam a temat, h o nem szeretne e mar hazasodni es azt mondta h meg nem elegge biztos benne. 25 evesek vagyunk, nekem ez annyira furcsa ha nem eleg biztos bennunk 2,5 ev utan akkor mi fog valtozni? Nem elvetetni akarok magam de ez igy nem egy celtalan idopazarlas? Szerintetek ez reszemrol furcsa, vagy ne nagyon remenykedjek?
2015. ápr. 27. 12:05
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
53%
Pfff, és még hisztizel is?! Az szép... de én a helyében komolyan elgondolkodnék, hogy akarok-e egy olyan nővel házasodni, aki, ha valami nem tetszik neki, rögtön megsértődik.
2015. ápr. 27. 13:36
 22/32 anonim ***** válasza:
37%

Kérdező, nem lehet, hogy félreértetted, és nem a kapcsolatotokban nem biztos, hanem magában a házasság intézményében? Főleg, ha azt mondta, hogy a jövőjét veled képzeli el, és a bátyjánál is lát éppen egy rossz példát, ráadásul még le sem diplomázott. Oké, hogy dolgoztok, de itt nem csak erről van szó. Vannak férfiak, akiknek fontos a sorrend, mi is dolgoztunk, már régóta együttéltünk, de csak azután akart megkérni, hogy befejeztük mindketten az egyetemet.

Talán könnyebben el tudnád fogadni, ha mondana egy kicsit több knkrétumot, pl. 1 vagy 2 év múlva, valamit, ami megfoghatóbb neked. Ilyen hülyék vagyunk mi nők, hogy simán elbizonytalanodunk egy többféleképpen is értelmezhető mondattól, megkérdőjelezzük, hogy szeretnek-e, miközben velünk vannak, velünk élnek együtt, már rég leléptek volna, ha nem szeretnének, nekünk mégis folyamatosan kell a bizonyíték. Én megértelek, Kérdező, de azért nem ártana rákérdezned, hogy pontosan hogyan is értette ezt.

2015. ápr. 27. 14:09
 23/32 piroska és a farkas ***** válasza:
47%
Valaki mondja már meg nekem, hogy a házasság és a karrierépítés miért zárják ki egymást? együtt élnek, eltartják magukat, félretett pénz van... 2,5 éve egymást elvileg szerető emberek számára nem lenne kérdés, h lehet- e erre alapozni, vagy sem. Szerintem ezek csak kifogások. ha azt mondaná, h házasság oké, gyerekkel mg várjatok, az érthetőbb lenne.
2015. ápr. 27. 14:31
 24/32 anonim ***** válasza:
46%
Piroska és a farkas!Én is ezt mondtam,jól le is pontoztak.Most azt kellene írni,hogy jaj,érthető,hogy várni akar,meg kell teremteni a feltételeket karriert.Aztán mire megteremtik,elhidegülnek.Ez a gyakoribb.De persze maradjon előttetek a rózsaszín köd,hogy "jaj,szegény,csak a közös életünkért teszi".
2015. ápr. 27. 14:40
 25/32 A kérdező kommentje:
En senkitse pontoztam le,minden valasz hasznos, az is aki velem erst egyet es az is aki a baratommal, igy legalabb mindket oldalt latom jobban
2015. ápr. 27. 14:43
 26/32 anonim ***** válasza:
82%
23-as, mégis vannak olyan férfiak, akiknél kérdés, nem anyagi szempontból. Vannak, akiknek van egy sorrend a fejükben. Én szerettem volna már egyetem alatt is az eljegyzést, házasságot, minden feltétel adott lett volna hozzá, de a férjem fejében előbb volt a diplomázás, utána az eljegyzés, mint ahogy van, aki azt szeretné, ha előbb lenne a házasság, utána a gyerek. Természetesen ki lehet hagyni, vagy fel lehet cserélni a lépéseket, ez embertől függ, hiszen mindenki magának tudja, hogy számára mi az elfogadható, de a férfiak között is vannak, akik előbb be akarják fejezni a sulit. Ez ilyen lelki határvonal, amit sokszor nehéz megérteni.
2015. ápr. 27. 15:07
 27/32 anonim ***** válasza:
24%

oszinte leszek

egy ferfi aki biztos a kapcsolataban az nagyon hamar megkeri a kezed es eskuvot tervez meg a himalaja csucsan is a jeg hatan is.

Aki meg nem ...az keresi a kifogasokat es az akad boven

2015. ápr. 27. 15:14
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
27-es, azért még "csak" 25 évesek, egy 30 fölötti férfinál lehet, hogy így van, de ha nem ezt látja a környezetében, akkor miért kellene azt gondolnia, hogy ennyi idő után már illene megkérni a kezét? Nálunk az ismeretségi körömben 8 meg 9 év, és ebből több év együttélés után házasodtak a barátok 1-2 kivétellel. Inkább az az általános, hogy a 28-30 éves kort megvárják, és akkor házasodnak. És egyikük sem volt olyan, hogy az oltár elé kellett volna rángatni, egyszerűen csak ebben a korban egy fiatal férfinak nem ez az első gondolata, főleg, ha még be sem fejezte az egyetemet, hiába dolgozik.
2015. ápr. 27. 15:47
 29/32 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a rengeteg valaszt. Leultunk megbeszelni, elmondtam h nem szeretnem surgetni, viszont tudnia kell h ez nekem fontos lesz majd, es tudom h a problemaink egy resze miattam van, azokon megprobalok valtoztatni( pl h hajlamos vagyok kovetelozni)
2015. ápr. 27. 16:14
 30/32 anonim ***** válasza:
55%
25 éve ismerem a pasimat és 20 éve élünk együtt hűséges és szeretetteljes kapcsolatban! Van 2 gyermekünk és egy unokánk!És még mindig nem akar elvenni feleségül,bár tavaly már megkérte a kezemet,de szerintem csak mert én szerettem volna egy gyűrűt!:)Ha egy férfi nem akar elvenni egy nőt attól még szeretheti és leélheti vele az életét hűségben,szerelemben!Egyszerűen csak nem az a nősülős fajta!:)
2015. ápr. 27. 17:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!