Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagy lenne az "elvárásom"?

Túl nagy lenne az "elvárásom"?

Figyelt kérdés
Párommal 2 és fél éve vagyunk együtt, de külön élünk. Mindketten rendelkezünk munkahellyel. Sajnos olyan helyzetbe kerültem, hogy el kell költözzek itthonról. Felvetettem, hogy vegyünk ki egy lakást, vagy akár egy szobát ketten, mert eddig külön éltünk. A mostani helyzetben ugyanis nem tudunk találkozni egyikünknél sem, így véleményem szerint ez lenne a legjobb megoldás. Erről azonban hallani sem akar, ilyen-olyan okokra hivatkozva, de azt elnézné, hogy én kivegyek egy szobát, ezzel ugye megoldva a találkozási problémákat. (egyébként egyéb más okok miatt is költözni kényszerülök itthonról, tehát a költözésem biztos) Valahogy én ezt az egészet nem értem, hogy miért olyan lehetetlen kérés az, hogy együtt költözzünk? (ő sem egyedül lakik, egy barátjánál)
2013. jan. 4. 20:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem tartom túlzottnak a kérésedet, de ezek szerint tipikusabb férfi személyiséggel rendelkezik a párod. Talán tart tőle, hogy ha összeköltöztök, akkor kevesebbet látja a haverjait, emellett attól, hogy kettőt pislant és az oltárnál áll.
2013. jan. 4. 21:04
 2/27 A kérdező kommentje:
Azért is tartom érdekesnek a hozzáállását, mert tavasszal tervezzük a külföldre menetelt, és ott gondolkodás nélkül visz magával. Én viszont most vagyok "bajban" és úgy érzem, cserbenhagy.
2013. jan. 4. 21:05
 3/27 anonim ***** válasza:
96%
Ennek a kapcsolatnak nem jósolok túl nagy jövőt,ha komolyabbat szeretnél akkor szerintem lépj...
2013. jan. 4. 21:09
 4/27 anonim ***** válasza:
Amikor rákérdeztél, akkor mit mondott?
2013. jan. 4. 21:14
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pont ezt akartam én is: az ilyen-olyan okokra volnék kíváncsi nagyon!
2013. jan. 4. 21:16
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg fura. Ha komolyan gondolná veled akkor összeköltözne. Mégsem 2 hónapja jártok hanem lassan 3 éve. Mivel indokolta a döntését? Mert ha csak ímmel-ámmal kitalált okokra hivatkozott az nem túl meggyőző.
2013. jan. 4. 21:17
 7/27 A kérdező kommentje:
Az ok az, hogy kevés a jövedelmünk. Ketten 220 ezret keresünk. Én ezt nem tartom annyira kevésnek, egy albérletbe költözéshez. A másik ok az, hogy már "úgyis csak pár hónapot kell kibírni" (arra gondol, hogy akkor elvileg megyünk külföldre).
2013. jan. 4. 21:20
 8/27 okoska31 ***** válasza:
100%

ja, hogy nem nyaralni mentek külföldre, hanem dolgozni? ez nem volt csak a végén egyértelmű.

akkor pláne jó lenne kipróbálni, hogy megy-e az együttélés, mert külföldön kicsit macerásabb, ha ott derül ki, hogy nem...

2013. jan. 4. 21:23
 9/27 A kérdező kommentje:
Ja, ezt hogy ki kell bírni, értsétek úgy, hogy nekem kéne elviselnem azt még addig, ami miatt elköltözök. Ráadásul ugye találkozni sem tudunk, max az utcán... Én ezt meg nem tudom így elfogadni, ha kapcsolatban vagyok.
2013. jan. 4. 21:23
 10/27 A kérdező kommentje:
Felvetettem már régebben is, hogy a külföldre költözés előtt azért okosabb volna itthon is letesztelni, működik-e a dolog, erre az volt a válasza, hogy ő ettől nem fél, mert biztos jól meglennénk...
2013. jan. 4. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!