Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy/sok elvárásom lenne a lányokkal szemben?
pl. kizáró tényező ha egy lány cigizik vagy rendszeresen alkoholt fogyaszt.Vagy hogy pl 16-17 évesen ne feküdjön le minden pasival akivel már legalább a szemkontaktust felvették?Engem ezek a dolgok eléggé taszítanak...Elég nehezen találok olyan lányokat akik ezeknek eleget tesznek.Vagy csak én várok el túl sokat?
mellesleg 18 éves bpi srác vagyok:)
"kizáró tényező ha egy lány cigizik vagy rendszeresen alkoholt fogyaszt."
nekem már ez bőven elég kizáró tényező
nem vársz el túl sokat szerintem
az a baj, hogy azok a lányok, akik korban hozzád illenek (16-17) ilyen "züllöttek", persze nem mind, de a maradék meg mondjuk külsőre nem jön be, vagy egyéb okokból gondolom.
hát nehéz megfelelő lányt találni, de ne add fel!
21 éves egyetemista lány
ritkák az ilyenek de vannak kivételek.
én útálom a cigit, ki se próbáltam, alkoholt csak buliban és nem túlzott mennyiségben és hűséges vagyok xĐ
16 éves csaj
aki megfelel annak meg más "hibája" lesz, bár én nem tartom ezt hibának
Fogadd el amilyen és kész.
Ajj, hát bírom az ilyet:)
Mi az, hogy kevés ilyen lány van? rengeteget ismerek, és soknak barátja sincs. magamat nem merem akkor ide sorolni, nemtudom mi aza "rendszeres" alkoholfogyasztás nálad, nyaranta bulikban párszor szinte mindenki szerintem iszik :)a r*bancok is csak a zajos kisebbség, hidd el.
najó.persze fogadjam el.
de nekem ezek olyan dolgok amiket utálok,nem éltem velük soha,egyébként is utálom és ráadásul tudom h tök káros dolgok.Mármint a szex nem káros...:Dnade ezt nem fejtem ki bővebben.Lehet én élek abszolut egészséges életet,de undorodom az ilyesmitől.Ha egy lányról kiderülnek ezek a dolgok,hiába szerettem úgy nagyon mondjuk addig,utána vhogy elkerülöm ezeket a lányokat.Vhogy nemtudok már közeledni hozzájuk.Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!