Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy az elvárásom? Elvárha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy az elvárásom? Elvárhatom, hogy törölje magát barátikörröl és az iwiwes levelező társaival közölje hogy kibékült a volt barátnőjével, és nagyon szerelmes?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 évig jártunk,kb 2 hónapja szakítottunk.Én összejöttem egy másik sráccal,akivel le is feküdtem... az 1 hónap alatt ami alatt jártunk. De kiderült h mi nem illünk össze,tehát most vége van vele, Én szeretnék kibékülni a régi barátommal,mert rájöttem h ő kell. csak szégyellem magam,h én voltam mással azóta... neki csak annyi "bűne" van,h baratikoron,képeket értékel,meg iwiwen levelezik csajokkal... Ő senkivel nem találkozott azótah szakítottunk. Tudom,h ő kibékülne velem de engem zavar, h levelezgetett másokkal... :S Tudom h az én bűnöm nagyobb,és nem kéne ezen fennakadnom,ha ő ezt elnézi nekem akkor nekem is elkéne... De jogos lehet a kérésem?
2009. ápr. 1. 16:21
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
90%
Hogy őszinte legyek én ki sem békülnék veled,mert nem tudnék bízni benned többé,sem hinni neked.Örülj ha visszavesz,nehogy már feltételeket szabj.
2009. ápr. 1. 16:26
 2/29 anonim ***** válasza:
94%
Ha ezt velem csináltad volna, nem jönnek veled többet össze. Am jogos a kérésed, ha a barátod elnézi amit tettel.
2009. ápr. 1. 16:30
 3/29 anonim ***** válasza:
95%
Őszinte leszek, ilyennel mint te szóba sem állnék, nem hogy még elfogadjam a feltételeid. Nem jogos egyáltalán, mindenkinek lehet annyi szabadsága hogy ilyen oldalakon levelezgessen, vagy akárhol máshol is. Ezzel mit ártott neked? Talán szóba sem állhat másokkal? Hagyd inkább békén.
2009. ápr. 1. 16:31
 4/29 anonim válasza:
100%
Én túl nagynak tartom ezt az elvárást, és nem jogosnak a kérést.
2009. ápr. 1. 16:31
 5/29 A kérdező kommentje:

Én korrekt voltam... szakítottam vele,mert azt hittem h már nem vagyok belé szerelmes,de rájöttem h hiába mult el a szerelem,a szeretet az megmarad. Kötődök hozzá nagyon!

Nagyon megbántam h így alakult... Azt is elmondtam neki h lefeküdtem azzala másik sráccal... és tudom h őt is nagyon zavarja,de nem tudok mit tenni ellene,már megtörtént! nem tudom vissza csinálni.

Engem viszont nagyon zavar,amit csinál... és ő tehetne ellene...

2009. ápr. 1. 16:39
 6/29 A kérdező kommentje:
nem is zavarna,h lebelezget másokkal... De ő ugy teszi h pl olyanokat ir,h nagyon bejössz nekem meg ilyenek... és most ha esetleg ugy hozná a sors,h megint együtt leszünk,nagyon zavarna ha tovább folytatná...
2009. ápr. 1. 16:42
 7/29 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj de ez minden csak nem "korrekt"dolog hülyét csinálni a másikból ut meg feltételeket szabni.Örülj ha megbocsátja a dolgaidat.
2009. ápr. 1. 16:44
 8/29 A kérdező kommentje:
Kezdem én is érezni h tul nagy az elvárásom... de ha megbocsát meg minden és kibékülünk,és ő továbbra is fenntartja a levelezgetést,meg ezeket a kétértelmű kép értékeléses szöveget, amit csak a hátam mögött tud csinálni,mert én nem tudom sehova a jelszavát,és nem is akarom állandóan így leellenőrizgetni... Én elmondtam neki mindent őszintén. Tényleg nem várhatom el tőle h ennyit megtegyen,és megpróbáljunk mindent ugy csinálná ahogy a "kilengésem" elött?
2009. ápr. 1. 16:50
 9/29 anonim ***** válasza:
100%
Szóval szerelem itt már nincs is? Csak kötődés? Akkor minek, nem értem? Legyetek barátok, de keress más pasit. Vagy épp nem találsz, és ő van a legközelebb? Tényleg nem értem, minek erőltetni ami nem megy?
2009. ápr. 1. 16:58
 10/29 A kérdező kommentje:
Szeretem,nagyon! de már nem ugy mint az elején... Azt hittem a szerelem örökké tartó dolog,de közbe sok mindenkivel beszélgettem és rájöttem h a szerelem nem tart örökké,átalakul szeretetté. Már nem tudok nélküle létezni,kötödök hozzá nagyon! és csak most jöttem rá h mekkora hülyeséget csináltam .S
2009. ápr. 1. 17:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!