Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy az elvárásom? Elvárhatom, hogy törölje magát barátikörröl és az iwiwes levelező társaival közölje hogy kibékült a volt barátnőjével, és nagyon szerelmes?
Figyelt kérdés
Barátommal 3 évig jártunk,kb 2 hónapja szakítottunk.Én összejöttem egy másik sráccal,akivel le is feküdtem... az 1 hónap alatt ami alatt jártunk. De kiderült h mi nem illünk össze,tehát most vége van vele, Én szeretnék kibékülni a régi barátommal,mert rájöttem h ő kell. csak szégyellem magam,h én voltam mással azóta... neki csak annyi "bűne" van,h baratikoron,képeket értékel,meg iwiwen levelezik csajokkal... Ő senkivel nem találkozott azótah szakítottunk. Tudom,h ő kibékülne velem de engem zavar, h levelezgetett másokkal... :S Tudom h az én bűnöm nagyobb,és nem kéne ezen fennakadnom,ha ő ezt elnézi nekem akkor nekem is elkéne... De jogos lehet a kérésem?2009. ápr. 1. 16:21
1/29 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek én ki sem békülnék veled,mert nem tudnék bízni benned többé,sem hinni neked.Örülj ha visszavesz,nehogy már feltételeket szabj.
2/29 anonim válasza:
Ha ezt velem csináltad volna, nem jönnek veled többet össze. Am jogos a kérésed, ha a barátod elnézi amit tettel.
3/29 anonim válasza:
Őszinte leszek, ilyennel mint te szóba sem állnék, nem hogy még elfogadjam a feltételeid. Nem jogos egyáltalán, mindenkinek lehet annyi szabadsága hogy ilyen oldalakon levelezgessen, vagy akárhol máshol is. Ezzel mit ártott neked? Talán szóba sem állhat másokkal? Hagyd inkább békén.
4/29 anonim válasza:
Én túl nagynak tartom ezt az elvárást, és nem jogosnak a kérést.
5/29 A kérdező kommentje:
Én korrekt voltam... szakítottam vele,mert azt hittem h már nem vagyok belé szerelmes,de rájöttem h hiába mult el a szerelem,a szeretet az megmarad. Kötődök hozzá nagyon!
Nagyon megbántam h így alakult... Azt is elmondtam neki h lefeküdtem azzala másik sráccal... és tudom h őt is nagyon zavarja,de nem tudok mit tenni ellene,már megtörtént! nem tudom vissza csinálni.
Engem viszont nagyon zavar,amit csinál... és ő tehetne ellene...
2009. ápr. 1. 16:39
6/29 A kérdező kommentje:
nem is zavarna,h lebelezget másokkal... De ő ugy teszi h pl olyanokat ir,h nagyon bejössz nekem meg ilyenek... és most ha esetleg ugy hozná a sors,h megint együtt leszünk,nagyon zavarna ha tovább folytatná...
2009. ápr. 1. 16:42
7/29 anonim válasza:
Ne haragudj de ez minden csak nem "korrekt"dolog hülyét csinálni a másikból ut meg feltételeket szabni.Örülj ha megbocsátja a dolgaidat.
8/29 A kérdező kommentje:
Kezdem én is érezni h tul nagy az elvárásom... de ha megbocsát meg minden és kibékülünk,és ő továbbra is fenntartja a levelezgetést,meg ezeket a kétértelmű kép értékeléses szöveget, amit csak a hátam mögött tud csinálni,mert én nem tudom sehova a jelszavát,és nem is akarom állandóan így leellenőrizgetni... Én elmondtam neki mindent őszintén. Tényleg nem várhatom el tőle h ennyit megtegyen,és megpróbáljunk mindent ugy csinálná ahogy a "kilengésem" elött?
2009. ápr. 1. 16:50
9/29 anonim válasza:
Szóval szerelem itt már nincs is? Csak kötődés? Akkor minek, nem értem? Legyetek barátok, de keress más pasit. Vagy épp nem találsz, és ő van a legközelebb? Tényleg nem értem, minek erőltetni ami nem megy?
10/29 A kérdező kommentje:
Szeretem,nagyon! de már nem ugy mint az elején... Azt hittem a szerelem örökké tartó dolog,de közbe sok mindenkivel beszélgettem és rájöttem h a szerelem nem tart örökké,átalakul szeretetté. Már nem tudok nélküle létezni,kötödök hozzá nagyon! és csak most jöttem rá h mekkora hülyeséget csináltam .S
2009. ápr. 1. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!