Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy az elvárásom? Elvárha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy az elvárásom? Elvárhatom, hogy törölje magát barátikörröl és az iwiwes levelező társaival közölje hogy kibékült a volt barátnőjével, és nagyon szerelmes?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 évig jártunk,kb 2 hónapja szakítottunk.Én összejöttem egy másik sráccal,akivel le is feküdtem... az 1 hónap alatt ami alatt jártunk. De kiderült h mi nem illünk össze,tehát most vége van vele, Én szeretnék kibékülni a régi barátommal,mert rájöttem h ő kell. csak szégyellem magam,h én voltam mással azóta... neki csak annyi "bűne" van,h baratikoron,képeket értékel,meg iwiwen levelezik csajokkal... Ő senkivel nem találkozott azótah szakítottunk. Tudom,h ő kibékülne velem de engem zavar, h levelezgetett másokkal... :S Tudom h az én bűnöm nagyobb,és nem kéne ezen fennakadnom,ha ő ezt elnézi nekem akkor nekem is elkéne... De jogos lehet a kérésem?
2009. ápr. 1. 16:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Te kilengtél, ő nem. Ha már össze vissza cselekszel hülyeségeket anélkül, hogy végiggondoltad volna előtte azokat, és HIBÁZTÁL, akkor nehogy már elvárj tőle ilyeneket. Ha valami miatt nem olyan lesz a kapcsolat mint amilyen az eset előtt volt, az csak és kizárólag Te hibád. Viseld a hibáid következményeit, már ha egyáltalán visszafogad.. Egyáltalán nem jogos a kérésed. A Te bűneid sokkal nagyobbak, valószínűleg rengeteg fájdalmat okoztál neki, ezután Te ne hozz feltételeket szerintem..
2009. ápr. 1. 17:03
 12/29 A kérdező kommentje:

:S Akkor ez már nem fog müködni? Mert ha ki békülnénk én nem tudnám elfogadni h ő közbe más lányoknak is olyanokat irogat... :S

Olyan nehéz elfogadni,h a hülyeségem miatt vége...

2009. ápr. 1. 17:10
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem örülj ha még szóba áll veled..

Még te szabsz neki feltételeket? Nem sül le a pofádról a bőr? Ha az a szerencsétlen úgyis döntene, hogy folytatja veled a kapcsolatot, akkor örülj mint majom a farkának, és nem pofázol neki, elvárásokról, és feltételekről.

Egyébként is, ha nem szereted, és csak kötődsz hozzá, akkor mi a fszomért akarsz vissza menni? Hogy ne légy egyedül?

Akkor vagyok együtt valakivel, hogyha szerelmes vagyok belé. Tiszta szívvel lélekkel szeretem, az egész lényemmmel, fejem búbjától, egészen a talpamig, ha hallom a nevét, csupa libabőr leszek, stb.. és nem csak kötődöm hozzá. Ráadásul te még keféltél is közben..

2009. ápr. 1. 17:17
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, a mostani barátnőm ugyan ezt játszotta el velem. Megismerkedett neten egy fickóval, szakított velem, utána ők együttvoltak 3-4 hétig, szakítottak, és rájött, hogy mégis csak én kellenék neki.. Mivel nagyon szerettem, ezért belementem a dologba, de csak úgy, hogy ÉN szabtam feltételeket neki, és nem fordítva.

Ő hibázott, és nekem okozott rengeteg fájdalmat, ha tényleg vissza szeretne jönni, és tényleg szeret, akkor viselje tettei következményeit. Nálunk így bevált a dolog, de több mint 2év kellett nekem, hogy ismét bízni tudjak benne valamennyire.

Te eseted is hasonló, jelenleg nem vagy abban a helyzetben, hogy Te szabj feltételeket neki, vagy elfogadod olyannak amilyen ő most, vagy felejtsd el.

Ő meg ha már úgy gondolja, akkor magától befogja szüntetni azokat a tevékenységeit, amiket írtál, és amik téged zavarnak, de ezt ne várd el előre tőle.

2009. ápr. 1. 17:17
 15/29 anonim ***** válasza:
69%

Dehát szakítottak!!!! Akkor az nem számít megcsalásnak..miért lenne az, nem értem!!!

L

2009. ápr. 1. 17:26
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Te tipikusan az a lány vagy, aki képtelen gondolkodni időben, csak utólag (késöbb jössz rá hogy mégiscsak más kell), és nemhogy örülnél, hogy visszavesz, még neked áll feljebb...én tuti szóba sem állnék iylen lánnyal a fiu helyében.
2009. ápr. 1. 17:30
 17/29 A kérdező kommentje:

tudom h örülnöm kéne ha visszafogad egyáltalán,és én örülök is ha így lesz... De rohadt nehéz elfogadni h amig én csak türök és várok,meg a bocsánatáért esedezek ő továbbra is fenntartaná a levelezést azokkal a csajokkal...

Elég nagy az esélye h visszafogad,de ha ő nem áll hozzá 100%osan és tovább levelezik akkor egyedül nagyon nehezen tudom helyre hoztni az egészet... ezért szerettem volna azt kérni tőle,h szüntesse be vagy irja meg nekik h mi a szitu...

2009. ápr. 1. 17:47
 18/29 anonim ***** válasza:
96%

Dehát szakítottak!!!! Akkor az nem számít megcsalásnak..miért lenne az, nem értem!!! - csak nekem rémlik ez a mondat a Jóbarátokból? :P

Ami meg a kérdést illeti:

nincs kisebb bűn, meg nagyobb bűn. Kisebb hiba, meg nagyobb hiba. Bűn van és hiba van. Ennyi.

És most még ne szabj neki feltételeket. Ha újra összejöttök, és jártok, akkor. De nem is feltételek szabásáról van itt szó, hanem kompromisszumokról.

HA újra összejöttök, mondhatod neki, h ne ismerkedjen más lányokkal, mert nem szeretnéd újra elveszíteni, DE! cserébe te is lemondasz vmiről. Biztos vagyok benne, h te sem vagy patyolattiszta, és neked is van olyan dolgod, amiről lemondhatnál őérte. Pl megfogadod, h nem nézegetsz más pasikat, vagy nem játszod el mégegyszer ugyanazt.

De amíg nem jöttetek újra össze, eszedbe ne jusson feltételekhez kötni a dolgot!

ÉS, még vmi: ha fontos vagy neki, és igazán szeret téged, hidd el, magától is föl fog hagyni ezekkel a dolgokkal.

Ha jól értelmeztem a kérdést, még nem vagytok együtt, és ő csak addig ismerkedett más lányokkal, míg te nem vele voltál.

Ezeket fontold meg! :)

(23/L)

2009. ápr. 1. 17:49
 19/29 A kérdező kommentje:

Igen,nem járunk még... de magától ugysem fogja megtenni,tudom. mert egyszer már volt olyan kb: 1 éve h szakítottunk (akkor nem volt nekem senkim,ez volt az első ilyen eset) és ő felregelt egy társkeris oldalra,és mikor kibékültünk kb: 1 hónap mulva akkor is fenn volt még,meg továbbra is levelezgetett,Sőt még pasi néven elmentette 1-2 csaj tel.számát is... :S meg olyanokat irt nekik még akkor is mikor már kibékültünk h kár h olyan messze vagy,meg h szivesen megismerkedne vele közelebbről..

És ezt is csak ugy véletlenül tudtam meg... h gépeztem nála,és beadta a társkeris oldalát... :S

2009. ápr. 1. 17:58
 20/29 A kérdező kommentje:

akkor ez ugy oldodott meg h mondtam hvagy törli magát vagy akkor felejtsen el engem...

Félek h megint ez lenne

2009. ápr. 1. 18:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!