Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túl nagy az elvárásom? Elvárha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagy az elvárásom? Elvárhatom, hogy törölje magát barátikörröl és az iwiwes levelező társaival közölje hogy kibékült a volt barátnőjével, és nagyon szerelmes?

Figyelt kérdés
Barátommal 3 évig jártunk,kb 2 hónapja szakítottunk.Én összejöttem egy másik sráccal,akivel le is feküdtem... az 1 hónap alatt ami alatt jártunk. De kiderült h mi nem illünk össze,tehát most vége van vele, Én szeretnék kibékülni a régi barátommal,mert rájöttem h ő kell. csak szégyellem magam,h én voltam mással azóta... neki csak annyi "bűne" van,h baratikoron,képeket értékel,meg iwiwen levelezik csajokkal... Ő senkivel nem találkozott azótah szakítottunk. Tudom,h ő kibékülne velem de engem zavar, h levelezgetett másokkal... :S Tudom h az én bűnöm nagyobb,és nem kéne ezen fennakadnom,ha ő ezt elnézi nekem akkor nekem is elkéne... De jogos lehet a kérésem?
2009. ápr. 1. 16:21
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
azért ez az "elvárás"
2009. ápr. 1. 18:11
 22/29 anonim ***** válasza:
ha ezt velem csináltad volna meg akkor be komposztáltalak volna virágföldnek hogy valamire vigyed legalább.
2009. ápr. 1. 18:26
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy??? Mert agyilag is fel kéne nőni egy kapcsolathoz és nem ovisként viselkedni. Szerintem bunk*ság a küszöbön csúszni és visszakönyörögni magad, miután kidobtad a párod. Az ember legyen annyira felnőtt, hogy tudja, hogy komoly-e a kapcsolat, az érzelmek vagy sem. Nem játékszer a párod, hanem érző emberi lény...Én biztos nem állnék szóba veled. És még van képed feltételeket is szabni...brrr...
2009. ápr. 1. 21:14
 24/29 anonim ***** válasza:
Ha, újra a barátnője leszel Van jogod ezt kérni, mert akkor a barátod elfogadta a botlásod. Nálam a szabadságba nem fér bele, hogy másoknak irogassa bejössz nekem.
2009. ápr. 1. 21:44
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

Nem várhatod el tőle. Mint ahogy nekem (F/25) is lesülne a bőr a képemről, ha hasonlót mernék kérni a barátnőmtől. Egy kapcsolatban is szükséges az az alapvető szabadság, hogy szóba állhassak a másik engedélye nélkül a barátaimmal, ismerőseimmel.

Az már más dolog, hogy ő "olyanokat" írogat. Nem szép dolog. Nem tudom, ezt akkor is csinálta, amikor együtt voltatok? Mert az azért gáz.

Egy kapcsolat alapja a kölcsönös szeretet és bizalom. Ha ez nincs meg, nem érdemes folytatni. Kölcsönös szeretet. Ha szeret, nem fogja másnak csapni a szelet. A hűség fontos dolog, függetlenül attól, hogy volt egy kis kerülőutad. Attól még nem vagy köteles elnézni szó nélkül, hogy ő másokra hajt. Csak ennek nem az a megoldása, hogy eltiltod az iwiwtől, hanem szépen megpróbáljátok megbeszélni, hogy mi a szitu, hogy ha tényleg szeret téged, akkor ezt ne tegye.

Bizalom. Ha megbízok valakiben, akkor tudom, hogy nem fog rosszat tenni, és semmi szükség tiltásokra. Minden tiltás a bizalom hiányát jelzi.

2009. ápr. 1. 21:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Szakítottak nem?Tipikus női kérdés.Ut visszajönne megbocsátja a bűneimet és megmondja mit csináljak én meg alázkodjak meg...Közben ő hetyegett mással.Na ne máááár.
2009. ápr. 1. 22:03
 27/29 anonim ***** válasza:

Hát nézd, három évi együttlét után te szinte azonnal lefeküdtél mással. Nekem (ha a barátod helyében lennék) nem úgy tűnne, hogy olyan nagyon kellek neked... Ha pedig nem vagy szerelmes belé, akkor hagyd. Ilyen hülyeségeket pedig, hogy "a szerelemnek múlnia kell" pedig hagyd meg Zoránnak, neki jól áll.

Te pedig végképp ne szabj feltételeket. Szakítottatok ugyan, de úgy tűnik, elég hamar túltetted magad rajta, ha 2 hónap alatt már más karjában voltál.

2009. ápr. 1. 22:11
 28/29 A kérdező kommentje:

Én nem eltiltani akarom iwiwtől,hanem csak azt h irja meg a levelező társainak h kibékültünk. És ha már visszafogad,akkor a botlásommal együtt fogad vissza,nem? Nem tudom vissza csinálni,ez van. Ha kibékülünk én türjek,és nézzem ahogy továbbra is az orrom elött flörtöl baráti körön?

Amugy 20 éves vagyok,és nekem ő volt a legelső barátom.

2009. ápr. 2. 07:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Szakítottak úgy volt együtt mással, ez nem megcsalás, és vannak ilyen érzelmi botlások, hogy azt hiszed már nem kell, akid van és más kell aztán rájössz, hogy mégsem, nem vagyunk egyformák!!! Jó az igaz, hogy egy másik pasi miatt dobta és lefeküdt vele aztán most vissza akarod magad könyörögni bár azt nem írtad, hogy egy másik miatt szakítottál vele vagy csak, mert elmúlt a szerelem bár az jön le a kérdésedből, hogy ezért.. De viszont többször leírtad, hogy törölje magát ezekről a közösségi portálokról, és most írtad csak, hogy mondja meg a többi csajnak, hogy már kibékültetek, szerintem is elég lenne ennyi nehogymár beleszólj, hogy mit csinál meg mit nem, és szerintem, ha újra összejönnétek akkor simán abbahagyná a levelezgetést, én a helyedbe nem paráznék ezen, az meg más tészta, hogy a csajok írnak még Neki akikkel fölrtölgetett azért ne várj el tőle túl sokat nem mondhatja el mindenkinek, hogy van barátnőm többet ne írj, ezzel kellemetlen helyzetbe hoznád mások előtt is. Beszéljétek meg de ne a te elvárásaid, hanem, hogy ő szabjon neked feltételeket vagy ilyesmi csak bocsásson meg.
2009. ápr. 17. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!