Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek igazsagtalan az...

Szerintetek igazsagtalan az elvarasom, vagy nem lesz ebbol ugysem semmi?

Figyelt kérdés
Nagyvonalakban a sztori: baratommal ket es fel eve vagyunk egyutt, fel eve egyutt lakunk. Azt korabban is megbeszeltuk h mindketten hazassag partiak vagyunk. Most felhoztam a temat, h o nem szeretne e mar hazasodni es azt mondta h meg nem elegge biztos benne. 25 evesek vagyunk, nekem ez annyira furcsa ha nem eleg biztos bennunk 2,5 ev utan akkor mi fog valtozni? Nem elvetetni akarok magam de ez igy nem egy celtalan idopazarlas? Szerintetek ez reszemrol furcsa, vagy ne nagyon remenykedjek?
2015. ápr. 27. 12:05
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a karrierépítésbe nem szabad beleszólni, főleg ebben a korban, hiszen most van itt az ideje, hogy megalapozzátok a jövőt. Ráadásul eleve stresszeli az embert az államvizsga meg ilyenek, hogy elsőre meglegyen, és tovább tudjon lépni.
2015. ápr. 27. 12:36
 12/32 anonim ***** válasza:
76%
Próbálj megnyugodni, aztán majd kellemesebb körülmények között beszélgessetek erről. A diplomamunka idegőrlő tud lenni, tényleg nem a legalkalmasabb időszak ilyen súlyos kérdések megvitatására. Viszont az sem lehet, hogy sosem kerül rá sor, mert most diplomamunk, aztán államvizsga, most állást keresek, stb. Próbálj elvsípni egy nyugisabb időszakot a nem túl távoli jövőben.
2015. ápr. 27. 12:39
 13/32 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem az egyéb teendői miatt, most egyáltalán nem a házasságon jár az esze.

És lehet, hogy még évekig nem is fog.

Még csak most kezd bele az igazi életébe.

És még az is lehet, hogy vágyik másfajta tapasztalatra is, rajtad kívül, ezért nem akar ilyen véglegesnek tűnő döntés meghozni. Ez is érthető az ő részéről, hiszen még fiatal. Sok férfi később, harminc felé, vagy harmincon túl vágyik csak a házasságra. Vagy csak akkor, ha valakitől gyereket is szeretne.

2015. ápr. 27. 12:42
 14/32 A kérdező kommentje:
A batyja hazassaga epp most megy tonkre arra gondotlam h emiatt is bizonytalan. Amugy meg azt is mondta h neki ido kell, mert o nem az a tipus aki igent Mond es utana meggondolja magat. Amugy tenyleg megbizhato, de elegge maganak valo is egyben
2015. ápr. 27. 12:43
 15/32 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell ezen ennyit parázni.

Ha sulisok vagytok, akkor ez is lehet az oka valóban, hogy előtte szeretne még dolgozni, munkát vállalni, mert egy házasság komolyságról szól.

Mi lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, szintén majdnem fél éve lakunk együtt, sőt nem is sulisok vagyunk, hanem dolgozunk, ő 25, én 22 éves, mégsem akarunk házasodni, mert először saját lakásra szeretnénk gyűjteni.

Szerintem nem kell ennyire túl komplikálnod.

És amúgy is miből házasodnátok össze így?

2015. ápr. 27. 12:53
 16/32 A kérdező kommentje:
Dolgozunk mindketten, a szuleinktol nem kapunk penzt, magunk tartjuk el, es tudunk igy is Felre tenni
2015. ápr. 27. 12:57
 17/32 anonim ***** válasza:
50%

"most irja a mester diplomajat es utana munkat kell keresnie s t b ..."

"Azt mondta abban biztos h velem akar lenni"

Ezeket tőled másoltam ki. Szerintem elég egyértelmű, hogy van még mit alapoznia, és csak akkor szeretne rátérni egy ilyen komoly döntésre, ha már egészen érett lesz rá munka szempontból, és más szempontból is.

Meg amúgy is, ne te kérd már meg a kezét, mert szinte már azt csinálod..és a legfontosabb, hogy NE HISZTIZZ emiatt és rohangálj el tőle hisztidben, mert csak jobban kiábrándul belőled.

Várd meg, amíg ő akar majd téged, neki kell küzdenie érted, nem saját magadat odaadni, felkínálni erre a menyasszony szerepre.

Ennyibe nézhetnéd magadat is.

És lásd be, eljön majd az ideje.

(Én voltam a 22-25 éves válaszoló, 3 éves kapcsolattal)

2015. ápr. 27. 12:58
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Mit dolgoztok? mennyi a bevételetek?
2015. ápr. 27. 12:58
 19/32 anonim ***** válasza:
50%
ha ezt gyakran emlegeted neki, és még hisztizel is utána akkor ne várd, hogy kedvet kapjon ;). mi 7 év után házasodtunk össze, 6 éve együtt éltünk, saját magunkat tartottuk el, mindenkinek volt jó állása, akkor úgy gondoltuk, hogy megértünk a dologra:). Semmi nem fog változni ha összeházasodtok, ha így is szeretitek egymást, és együtt éltek, felesleges ezen pörögni! Mikor ki tudjátok fizetni, meg családalapítás előtt lesztek, akkor már szerintem érdemes erről beszélni. Egy esküvő amúgy ha csak kb 60 fős, akkor is 1 millió fölött van!
2015. ápr. 27. 13:00
 20/32 anonim ***** válasza:
37%

De, pontosan, hogy elvetetni akarod magad.

Basszus, FÉL éve laktok együtt, az lószr!

Ő úgy tűnik, érettebb gondolkodású, és ki akar ismerni normálisan, mielőtt elvesz.

Plusz ha előbb le akar diplomázni, az is érthető.

2015. ápr. 27. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!