Szerintetek igazsagtalan az elvarasom, vagy nem lesz ebbol ugysem semmi?
Szerintem az egyéb teendői miatt, most egyáltalán nem a házasságon jár az esze.
És lehet, hogy még évekig nem is fog.
Még csak most kezd bele az igazi életébe.
És még az is lehet, hogy vágyik másfajta tapasztalatra is, rajtad kívül, ezért nem akar ilyen véglegesnek tűnő döntés meghozni. Ez is érthető az ő részéről, hiszen még fiatal. Sok férfi később, harminc felé, vagy harmincon túl vágyik csak a házasságra. Vagy csak akkor, ha valakitől gyereket is szeretne.
Nem kell ezen ennyit parázni.
Ha sulisok vagytok, akkor ez is lehet az oka valóban, hogy előtte szeretne még dolgozni, munkát vállalni, mert egy házasság komolyságról szól.
Mi lassan 3 éve vagyunk együtt a párommal, szintén majdnem fél éve lakunk együtt, sőt nem is sulisok vagyunk, hanem dolgozunk, ő 25, én 22 éves, mégsem akarunk házasodni, mert először saját lakásra szeretnénk gyűjteni.
Szerintem nem kell ennyire túl komplikálnod.
És amúgy is miből házasodnátok össze így?
"most irja a mester diplomajat es utana munkat kell keresnie s t b ..."
"Azt mondta abban biztos h velem akar lenni"
Ezeket tőled másoltam ki. Szerintem elég egyértelmű, hogy van még mit alapoznia, és csak akkor szeretne rátérni egy ilyen komoly döntésre, ha már egészen érett lesz rá munka szempontból, és más szempontból is.
Meg amúgy is, ne te kérd már meg a kezét, mert szinte már azt csinálod..és a legfontosabb, hogy NE HISZTIZZ emiatt és rohangálj el tőle hisztidben, mert csak jobban kiábrándul belőled.
Várd meg, amíg ő akar majd téged, neki kell küzdenie érted, nem saját magadat odaadni, felkínálni erre a menyasszony szerepre.
Ennyibe nézhetnéd magadat is.
És lásd be, eljön majd az ideje.
(Én voltam a 22-25 éves válaszoló, 3 éves kapcsolattal)
De, pontosan, hogy elvetetni akarod magad.
Basszus, FÉL éve laktok együtt, az lószr!
Ő úgy tűnik, érettebb gondolkodású, és ki akar ismerni normálisan, mielőtt elvesz.
Plusz ha előbb le akar diplomázni, az is érthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!